Aktywne Wpisy
whitewolfik +339
#sluzebnoscwolfika
Wczoraj zapytałem o dalsze losy tagu tutaj i na hejto. NA hejto wydaje się być większy odzew, a sporo głosów tutaj i tak brzmiało - pisz na hejto.
[Post zamieściłem tutaj:](https://www.hejto.pl/wpis/dla-tych-co-nie-wiedza-o-co-chodzi-w-sluzebnoscwolfika-dawno-temu-pierwszy-wpis-
)
Widzę jednak, że wciąż zostało tu kilka osób które dobrze już kojarzę i które przez wiele lat aktywnie udzielały się na tagu. Dlatego dla tej garstki, co została wrzucam też to co napisałem wczoraj na hejto. Czy będę
Wczoraj zapytałem o dalsze losy tagu tutaj i na hejto. NA hejto wydaje się być większy odzew, a sporo głosów tutaj i tak brzmiało - pisz na hejto.
[Post zamieściłem tutaj:](https://www.hejto.pl/wpis/dla-tych-co-nie-wiedza-o-co-chodzi-w-sluzebnoscwolfika-dawno-temu-pierwszy-wpis-
)
Widzę jednak, że wciąż zostało tu kilka osób które dobrze już kojarzę i które przez wiele lat aktywnie udzielały się na tagu. Dlatego dla tej garstki, co została wrzucam też to co napisałem wczoraj na hejto. Czy będę
Kapitalista777 +52
Najgorsze jest to, że te słowa Wildsteina pasują zarówno do Ruskich, jak i do wyborców PO, i Neuropy na Wykopie...
#polska #wojna #ukraina #4konsewy #bekazlewactwa #ciekawostki #polityka
#polska #wojna #ukraina #4konsewy #bekazlewactwa #ciekawostki #polityka
nikt - #!$%@? nikt - nawet najbardziej tolerancyjni hipisi nie wiedza skad nagle w polsce ta milosc do ukrow. absolutnie nikt IRL nie ogarnia co sie #!$%@? ¯\_(ツ)_/¯
czemu ktos nas i nasz kraj sprzedal ukrom? czemu #!$%@??
@comfyStefan: No ja z kolei nie rozumiem skąd nagle ta nienawiść. Ukraińców dużo w Polsce od dawna, a nie znałem ani żadnych z tych problematycznych, ani żadnych Polaków, którzy by do nich zioneli nienawiścią, jak ty.
Najlepiej to po prostu znajdź swoją moralność
uwazam natomiast, ze wszystko co nie ogarnia alfabetu lacinskiego powinno pozostac tym czym jest - zoo.
zoofilia jest przestepstwem prosze pana, prosze o tym pamietac!
@comfyStefan: Ah, to stąd twoja rażąca nieznajomość polskiej rzeczywistości.
Wracaj do tej nory, bo jeszcze cię Ukraińcy odstrzelą.
@comfyStefan: Tak, to Ukraińcy zagrażają dobrym Rosjanom, wiadomo. Ale jest prosta droga aby tego zagrożenia uniknąć - wystarczy wracać do swojego kacapowa.
zrozum, ze ukraina to piec metrow mulu i nic pod tym. ruscy u wladzy, a szczegolnie put-in, to moze i zjeby. ale przynajmniej nie zwierzeta...
@zwk-: chyba gejopolityce bo to zalatuje #!$%@? komus berla ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ach, klasyka:
- nie rozumie, co się do niego pisze
- gdy trafi na bardziej skomplikowaną kwestię to zamiast się zastanowić zaczyna ujadać
- antyszczepionkowiec
- wybiela Rosję
- jedzie po Ukrainie
@comfyStefan: jesteś żywym przykładem na to, że amerykanie to idioci. Niby argument anegdotyczny a jednak celnie udowadnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@comfyStefan: Nie ma żadnej miłości do ukraińców. Jest za to wielowiekowa nienawiść do tych #!$%@?, wściekłych zwierząt przez przypadek nazywanych ludźmi - do (tfu) rosjan. Patrzymy z zachwytem jak ukraińcy ich wyżynają i
Komentarz usunięty przez moderatora
@comfyStefan: Widać jak jesteś odklejony od rzeczywistości. Ukraińcy to nie kacapskie ścierwo. Nie napadają na przyjaciół. To tylko ci upośledzeni rosjanie mówią jak bardzo cię lubią dopóki cię nie zaatakują. To kwestia ich upośledzenia. Ruskie - tępi kretyni z FAS-em, płodzeni po pijaku. Szczyt kultury rosyjskiej: #!$%@?ć w żyłę krokodyla ze strzykawki z HIV. XD
@comfyStefan: Najlepszym dowodem na upośledzenie i niedorozwój umysłowy rosjan jest fakt że łykają gównianą propagandę. Ten ich nowy car i bojarzy traktują ich jak gówno a rusek i tak przyjmie strzał na morgę, obliże się i zacznie wychwalać cara i bojarów. XD
Najważniejszą cechą rosjan jest ich pogarda do innych rosjan. Jak tylko rosjanin wyrwie się choć trochę z biedy to zaczyna pogardzać wszystkimi którzy mają mniej
zeby nie bylo: ruskich tez nie lubie, ale tez nie nienawidze. i tez smiechlem hardo jak ruscy pijac w podrzednym hotelu w egipcie jakas rozwodniona whisky darli sie do siebie "NOWORUSCY" XD
niemniej ta wasza ordynarna ukrainska propaganda i #!$%@? na zachod powoduje u mnie wymioty. u nas na wojnie male dzieci chwytaly za karabin i walczyly kiedy ruski stal i sie patrzyl, a wy
Czyli do listy twoich wad należy dopisać jeszcze manię wielkości i kliniczne lenistwo.
1. Ktoś taki jak ty - czyli losowy wykopek szczekający na innych nie jest wart poważnego screeningu. Ponieważ możesz nie wiedzieć to dodam, że screening to takie fajne słówko na proces prześwietlenia człowiek.
2.
ty sie chcesz na randke umowic czy o co ci chodzi??? XDDD
no przepiekna polszczyzna XD
i nie twoj interes co mnie obchodzi, a co nie i dlaczego
@comfyStefan: dziękuję, nie ma to jak się #!$%@?ć do autokorekty telefonu i to w dodatku w tempie jakbyś ty alfabetu łacińskiego nie umiał bo zdążyłem edytować zanim ty napisałeś te swoje pierdy w moim kierunku.
Przykro mi, ze twój pan i władca się tak do ciebie zwraca, ale jestem cywilizowanym człowiekiem i nie rozumiem twojego ruskiego bełkotu.
Ojoj, banalny człowiek banalnie odpowiada. Nowe, nie znałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W sąsiednim kraju toczy się wojna, giną cywile. Zwykłym ludzkim odruchem jest pomoc takim osobom. Każdy pomaga jak chce i ile może. Jak nie chce to tez ok, ma do tego prawo. Popadnie w zbytni zachwyt nad Ukraińcami jest tak
@comfyStefan: zrobilismy to specjalnie dla Ciebie i twojego bólu dupy
To jest wręcz standardowa odpowiedź banalnego człowieka, kiedy nie ma co powiedzieć. Tak się zastanawiam - te wpisy to bierzesz z jakiegoś generatora czy jak? Bo nie ma bata, żeby ktoś tyle razy pod rząd był w stanie takie banały walić.
polakow - uchodzcow - przyjal iran, kenia, uganda, rumunia, wielka brytania, australia, stany zjednoczone itd. czemu ukraincy wala do polski? czemu nie na wegry czy do rumunii? CZEMU? oto jest pytanie
Komentarz usunięty przez moderatora