Aktywne Wpisy
Grejt_Sajaman +42
Ale oni są #!$%@? odklejeni, że ja #!$%@? XDDD chłopka się cieszy że jakiś obcy twór będzie ingerował w nasze polskie sprawy. Oni by najchętniej oddali suwerenność do UE
#bekazlewactwa #lewackalogika #polityka
#bekazlewactwa #lewackalogika #polityka
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Związek z różnica wieku 25 lat?
Bez jakichś wstępów i historii w skrócie- ja różowy 24lvl jakieś 8 miesięcy temu niestety (wstyd) wdalam się w #romans z niebieski 49 lvl. Żonaty rzecz jasna. Zaistniało między nami uczucie. Aktualnie praktycznie żyjemy ze sobą. Mój partner sugeruje mi podjąć decyzje czy chce z nim spędzić życie. Chce się rozwieść i nowe życie dzielić ze mną. Kocham go, ale obawiam się tego
Związek z różnica wieku 25 lat?
Bez jakichś wstępów i historii w skrócie- ja różowy 24lvl jakieś 8 miesięcy temu niestety (wstyd) wdalam się w #romans z niebieski 49 lvl. Żonaty rzecz jasna. Zaistniało między nami uczucie. Aktualnie praktycznie żyjemy ze sobą. Mój partner sugeruje mi podjąć decyzje czy chce z nim spędzić życie. Chce się rozwieść i nowe życie dzielić ze mną. Kocham go, ale obawiam się tego
Padały tutaj kiedyś linki ale nie mogę znaleźć. Gdzie zgłaszać hałaśliwych sąsiadów? Wprowadziła się piętro wyżej jakaś para rumunów czy innych bułgarów. Nie mam pojęcia gdzie oni pracują i czy w ogóle pracują bo są w domu mega nieregularnie, tj przychodzą o jakichś dziwnych godzinach. Bardziej bym powiedział, że oni w domu pracują... tylko problem ze to nie praca przy biurku a chyba sobie pralnie zrobili. Na piętrze w schowku nie wiem jakim cudem mają suszarke tą maszyne do suszenia no i dzień w dzień przez x godzin ona chodzi. W dzień mi to nie przeszkadza ale oni potrafia to całą noc mieć włączone. Poszedłem do nich i się pytam co tu się #!$%@? jak o 2 w nocy suszyli sobie pranie i jakiś klips albo coś innego #!$%@? o szybe suszarki. Nie rozmawiaja po angielsku więc komunikacja utrudniona. Głównym problemem jest jednak ich zachowanie tj głośne chodzenie az mi żyrandol się trzęsie, stukanie czy walenie drzwiami. No slychac jakby tam sobie pralnie otworzyli bo przez całą noc woda leci. mega #!$%@? jak chcesz spac a w nocy slychac każdy szmer.
Czy takie strony do zgłaszań jakoś pomagają w takich sytuacjach? Chciałbym uniknąć załatwiania na własną rękę ale tracę cierpliwość.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora