Wpis z mikrobloga

Aktualizacja piątkowego umówienia dwóch konsultantów na wieczorną godzinę pod adres w polu.
właśnie odebrałem połączenie z działu badania satysfakcji tej firmy, pani pytała czy zgadza się to iż konsultant nie dotarł z powodu takiego że podałem fałszywy adres. I nie zgodziłem się oczywiście, ponieważ konsultant nie dotarł, bo nie chciało mu się przyjechać do mnie kamienistą drogą i proszę o wysłanie kolejnego ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Także Mireczki niestety wysyłanie na adres z podejrzanie kiepskim dojazdem przestało chyba funkcjonować możemy oficjalnie powiedzieć.
Od dzisiaj rozpoczynam umawianie na adres z dobrym dojazdem z drogi asfaltowej czy bezpośrednio przy niej ale stosunkowo daleko od większych miast, co pozwoli konsultantowi na krajoznawczą wycieczkę i poznanie okolicy oczywiście w piątkowy wieczór ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#knurytelemarketingu #fotowoltaika #telemarketing
  • 36
  • Odpowiedz
@mvcixk:
1. wiekszosc z nich ma placone od podpisanej umowy
2. zwroty paliwa maja za zrealizowane spotkanie
3. wiekszosc jezdzi prywatnymi samochodami

suma: jedzie prywatnym autem, po kamienistej polnej rozuebanej drodze niszcząc swoje zawieszenie, na swoim paliwie, w
  • Odpowiedz
generalnie to za 2 dni biznes fotowoltaiczny chyba się kończy.

@josedra52: Ale tych dwóch co ukradło księżyc to już tylko jeden i na słońce chyba z motyką nie poleci? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@shido: świetny pomysł. jestem z Rzeszowa, więc będzie wiarygodnie: mieszkam w mieście w bloku, ale potrzebuję paneli do rezydencji w bieszczadach ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@czympyrympym: tylko nowe umowy. Stare zostają na 15 lat bez zmian.

@josedra52: ten biznes już powinien się wcześniej skończyć, bo żeby zostać na starych zasadach trzeba złożyć dokumenty u operatora przed 1.04. Żeby złożyć dokumenty instalacja musi stać i mieć porobione "odbiory".
  • Odpowiedz
@frems: Otóż z robieniem w #!$%@? nie ma to nic wspólnego, wbrew pozorom jest to bardzo logiczne, jeśli tylko zna się podstawy funkcjonowania organizmu zwanego Krajowym Systemem Elektroenergetycznym.
Aby objaśnić po krótce o co chodzi: w systemie tym musi być cały czas plus minus tyle samo energii, ponieważ mamy bardzo ograniczone możliwości jej magazynowania. Do systemu podłączone są wszelkie elektrownie, zarówno te duże węglowe, jak i te małe fotowoltaiki na
  • Odpowiedz
ak go cudzy pies pogryzie, to jeszcze OP nieświadomie narobi kłopotów niczemu nie winnym ludziom i im psa uśpią ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Idesiku_Nago: ale jak pogryzie, przecież pies jest zamknięty w kojcu/na podwórku. Jeśli ktoś wszedł bez pozwolenia właściciela, to jego wina, nie właściciela, od tego jest pies by pilnować przed nieproszonymi gośćmi. A jeśli ktoś chce się za takie pogryzienie czepiać prankstera, to idziemy
  • Odpowiedz
@RabarbarDwurolexowy: Wydaje mi się, że były już takie przypadki, że ktoś wlazł tam, gdzie nie powinien, pies pogryzł i kończyło się to uśpieniem psa. Pomimo tabliczki „uwaga groźny pies” i pomimo tego, że np. brama była w ogóle zamknięta
  • Odpowiedz