Aktywne Wpisy
kimunyest95 +221
Znajomi dziewczyny organizują sobie road trip przez Europę (para) i oczywiście rozowa przychodzi do mnie, pyta się czy mogą u nas pobyć kilka dni. Ja już nauczony po wizytach jej koleżanek|siostry powiedziałem, że nasze mieszkanie to nie hotel i jak wybierają się na taką eskapadę i MUSZĄ do nas przyjechać, to ich parę euro na hotel nie zbawi i możemy z nimi pochodzić po mieście czy wyskoczyć na drinka - no i
Lewusx +36
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
"Czy mogę być winna grosika"? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@brajanek95: Wcześniej spotkali ulotki proaborcyjne lewicy, nie wiem czemu akcją lewej strony się nie chwalicie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@CzerwonaPoprzeczka: Biorąc pod uwagę przypadki gwałtów w strefie działań wojennych to chyba większe uzasadnienie ma taka akcja.
A przy okazji - proaborcyjne? Znaczy, że co? Prezentowały zalety usunięcia ciąży, czy jak?
@e_m_p: Przy gwałcie jest legalna aborcja w Polsce, więc pudło.
@CzerwonaPoprzeczka: Tak jak przy zagrożeniu życia matki niby? Szkoda, że tego nie potwierdzi ani Iza z Pszczyny ani Agnieszka z Częstochowy, bo nie żyją.
A przy okazji: jak się w przypadku uchodźczyń z Ukrainy udowadnia w szpitalu, że ciąża jest z gwałtu? Może podpowiesz jakie jest orzecznictwo w tej sprawie?
@CzerwonaPoprzeczka: poniewaz aborcja jest czyms zupelnie normalnym, to tak, jakbys sie oburzyl bo ktos ulotki piekarni czy innej pizzeri rozdaje
@e_m_p: A Tomasz Komenda wyszedł z więzienia po 18 latach, a powinien po 0 latach.
To znaczy że istnieje kara 18 lat więzienia za nie winność?
Nie, to oznacza błąd lekarza czy inne problemy, których czasem nie da się uniknąć.
@CzarnyBursztyn: Mam nadzieję że to sarkazm.
@e_m_p: Dyskryminacja ze względu na zaimki - typowa lewica. :D
@e_m_p: Faktycznie trudno o orzecznictwo, jeśli nie było takich przypadków od czasu poprzedniej wojny w naszych okolicach.