Aktywne Wpisy

Tommy__ +420
Aż mi się przypomniało jak za gówniaka rodzice mnie wysłali na wakacje do wujka w Chicago. Zdjęcie rozmazane bo to dawno i robiłem Sony Ericssonem K750i
#zonadlapolaka
#zonadlapolaka

źródło: c6_i4inf6
Pobierz
blake-drake +6
Potrzebuję pomocy w zdecydowaniu, co powinienem dalej robić z pieniędzmi i życiem. Mam trzydzieści kilka lat, ale nie mam ani swojego mieszkania, ani samochodu. Dotąd specjalnie nie narzekałem, bo pracuję zdalnie, stać mnie na wynajem kawalerki, raczej niczego sobie nie żałowałem (ale potrzeb dużych też nie mam), coś co miesiąc odkładam, auta mi nie brak, nie przepadam za jazdą nim. Tyle że jestem już niemal w połowie tej czwartej dekady życia i
W okolicach Irpina i Hostomela wciąż trwa zacięta walka. Żadna ze stron nie donosi o zyskach/stratach terytoriów.
----
Cisza...
----
Rosyjskie wojska opuściły miasto Sławutycz, natomiast pozostają w jego okolicach, brak również doniesień o obecności ukraińskich oddziałów w mieście lub jego okolicach.
----
Tej nocy miasto w końcu mogło spać. Na wschodzie, ukraińskie wojska weszły do Krasnopili, dochodząc praktycznie pod granice Rosji. Operacja odblokowania Sumy ma się wkrótce rozpocząć, jak podają ukraińskie źródła.
----
Siły ukraińskie odzyskały kontrolę nad Husariwiką. Rosyjskie siły poczyniły znaczne postępy w południowych częściach miasta Izumi, natomiast ich siły w okolicach wsi Kamjanka zostały zmuszone do wycofania się na południe.
----
Sytuacja w obwodzie Luganskim pozostaje niezmienna. Ciężkie walki toczą się w okolicach Rubieżnego, Siewierodoniecku i Popasnej
----
Wojska ukraińskie odparły atak w kierunku Wuhłedaru. Rosyjskie wojska atakują ukraińskie pozycje w okolicach Marianki.
----
Cisza...
----
Walki w centrum Mariupola wciąż trwają.
----
Cisza...
----
Rosyjskie oddziały ostrzelały wieś "Stanisław", w której potwierdzono obecność ukraińskich oddziałów.
#wojna #infozwojny #ukraina #rosja