Wpis z mikrobloga

@Ryu: Wszystko bym sobie kupił. Zaraz po tym jakbym już miał pieniądze na koncie to pierwsze co robię to idę kupić samochód. Cały czas śni mi się Nissan GTR :P Z gadżetów to bym polazł i wykupił wszystko z iStorów czy jak to się tam zwie. Rzuciłbym wszystko w kąt i kupił SG Note II, nowego Nexusa 4 i 10. Aha no i jakiegoś kompa na wypasie + lapek i netbuk
@Paralotnia: Ja o marnowanie pieniędzy pytałem, a nie o inwestowanie :)

@anonim1133: To, że N10 będzie większy i lepszy :P Fajnie też wygląda ten tablet od MS, Surface.

@bohemot44: Nie wiem.

@Stixer: Widzę, że myślimy całkiem podobnie ;)

Dom to przecież wiadomo, że każdy by sobie postawił. Ja tylko się zastanawiam jakie kraje będę zwiedzał kiedy mi ten dom będą budować ;)
@Ryu: W ciągu 24h znalazł bym się w jakimś malowniczym zakątku planety paląc swój polski paszport :) Potem założył bym stajnie customów i do końca życia chodził upackany olejem ujeżdżając piękne motocykle :)
@Ryu: 50 baniek to jednak trochę jest. Ja pewnie bym kupił i dom jakiś wypaśny i apartament nie mniej wypaśny w ścisłym centrum Łodzi(ciekawe ile osób po takiej wygranej zostało by w tym mieście, pewnie niewiele ;p ). W jakieś mieszkania na wynajęcie pewnie też bym zainwestował i jak najszybciej leciał w podróż dookoła świata