Na zagranicznych stronach Matty Cash ma najwyzsze noty z wszystkich gdzie reszta dostaje 3-5 ale oczywiście nasi ogórkowi eksperci m.in z #kanalsportowy wbijają mu szpile. #mecz #reprezentacja
@xEnzo: z tego co widzę te oceny są z BBC wystawiane przez użytkowników. Po prostu dają lepsze noty za nazwisko tym których kojarzą z PL. Nie bez powodu pierwsza trójka to Cash, Moder i Bielik który wczoraj na pewno nie był lepszy od Glika czy Skorupskiego.
@xEnzo: Faktycznie... eksperci. ( ͡°͜ʖ͡°) Szczególnie kowal i ten, jak mu tam, koras. Oni to by tak ta reprę ustawili, że NIGDY byśmy żadnego meczu nie przegrali.
@xEnzo No dla mnie najlepsi byli Szymański, Skorupski i Cash, a najgorszy Reca. Nawet nie wiem po co Recę biorą, bo nie widziałem jeszcze jego dobrego występu w reprze i po jego stratach zawsze powstają sytuację bramkowe przeciwnika
#mecz #reprezentacja
W lidze Messi za samo snucie się po boisku ma 7,5.
Lewandowski musi strzelić dwa gole żeby mieć 8.
Komentarz usunięty przez moderatora
@xEnzo: Faktycznie... eksperci. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Szczególnie kowal i ten, jak mu tam, koras. Oni to by tak ta reprę ustawili, że NIGDY byśmy żadnego meczu nie przegrali.
No dla mnie najlepsi byli Szymański, Skorupski i Cash, a najgorszy Reca. Nawet nie wiem po co Recę biorą, bo nie widziałem jeszcze jego dobrego występu w reprze i po jego stratach zawsze powstają sytuację bramkowe przeciwnika