Aktywne Wpisy
alkoJezus +235
I cyk, kolejna majóweczka bez alko ( ͡º ͜ʖ͡º)
Kiedyś to było dla mnie nie do pomyślenia, jak to kiełbaska bez piwa? Przecież to bez sensu
A jednak, da się
Terapia zmienia bardzo wiele, sposób myślenia, schematy którymi podążałem przez lata. Nie dogadałbym się z sobą z przed 10 lat, mam wrażenie że byłem kimś innym, byłem alkusem.
Teraz też nim jestem tylko na sucho. Życie alkoholika
Kiedyś to było dla mnie nie do pomyślenia, jak to kiełbaska bez piwa? Przecież to bez sensu
A jednak, da się
Terapia zmienia bardzo wiele, sposób myślenia, schematy którymi podążałem przez lata. Nie dogadałbym się z sobą z przed 10 lat, mam wrażenie że byłem kimś innym, byłem alkusem.
Teraz też nim jestem tylko na sucho. Życie alkoholika
d4wid +48
Eeee tam, ważne, że w unijnej statystyce jest git
#patologiazewsi #alkoholizm #samochody #drogi #bekazprawakow
#patologiazewsi #alkoholizm #samochody #drogi #bekazprawakow
#niemcy
#berlin
#emigracja
#pracbaza
Doświadczenie koło 3 lata + 55k jako base salary i premie do tego - aktualnie negocjuje jeszcze że jak nie znajdę mieszkania to mają mi airbnb albo inne lokum opłacać aż znajdę mieszkanie coś ja stałe bo że znalezieniem czegoś jest tragedia
powodzenia
myślę, że raczej ofertę przyjmę, bo ciekawa przygoda, tylko najbardziej boję się o wynajem
jak czytam, że landlordzi mają kolejki po 50 osób, wymagają stałego kontraktu (ja mam początkowo 2 lata + 6 miesięcy próby), wymagają wyciągów z konta,
Znajoma polska co jest w związku z Niemcem szukali mieszkania 5 miesięcy - teraz ponad godzinę do pracy dojeżdża i jest średnio zadowolona. Udało im się z mieszkaniem tylko dlatego że jej typ jest kumaty i zna język xd
W