Aktywne Wpisy
mirko_anonim +47
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i
Jade +97
#bartosiak #ukraina #rosja #wolski #wojna
@naczarak: ale to jest dalej myślenie życzeniowe a nie twarde fakty. Jeśli Amerykanie będą musieli się
@Jabby: nie wiem czego ma dowodzić ten zrzut. Projekt armii nowego wzoru zakłada jakąś ilość rosyjskich batalionowy grup taktycznych na odcinku polskim. Porównywanie tego do obszaru Ukrainy i udowadnianie że te założenia są błędne jest przecież absurdalne bo to inne teatr działań. Tu nie ma żadnego argumentu tylko domysły co by było gdyby ( ͡° ͜ʖ ͡°) no chyba że już Wolski policzył
A co jak tak czysto teoretycznie za
Komentarz usunięty przez autora
@homealone: mógłbyś wymienić które kraje NATO NIE pomogły w żaden sposób Ukrainie? Skoro pomagają pojedyncze kraje to tych niepomagających jest pewnie multum i nie będziesz miał z tym problemu, prawda?
@Jabby: uhm, zaorał setki stron jednym tweetem. Żal dupę ściska jak się czyta jego wypociny.
@Kahneman:
@homealone: Wolski tu naprawdę pie#$&li, bo przecież wystarczy,
Wykopki ciągle myślą że tu chodzi o nienawiść do Putina. Tylko interesy się liczą w wielkim świecie.
Ale gdzie Wolski powiedział, że nie mamy modernizować swojego wojska? Sytuacja międzynarodowa zmienia się codziennie w jaki sposób? Bo narazie to większość krajów izoluje się od Rosji.
No myślę,