Aktywne Wpisy
wersalski_kasztaniQ +114
Ale się biznesy zwijają z Polski. Ciekawe czym jest to spowodowane, nie wiem choć się domyślam( ͡º ͜ʖ͡º). Komu oni wcisną te kredyty jak nie będzie pracy? #gospodarka #pracbaza #nieruchomosci
WielkiNos +385
Wiedzieliście, że są ludzie, dla których książki historyczne czy do fizyki to coś, czego się nie czyta?
#ksiazki #logikarozowychpaskow #bekaztwitterowychjulek
#ksiazki #logikarozowychpaskow #bekaztwitterowychjulek
Macie kilka przykładów z piątkowego eventu - prawie 2 mln zarobione..ehh gdyby się dało tak prawdziwe pieniądze zarabiać:)
http://imgur.com/a/5lNY8
#wot #wordoftanks
T49 nie nadaje się do takiego stylu gry o jakim piszę. Te 20 m różnicy to jednak sporo. Tracisz dmg z biernego podświetlania celów - to sporo kasy wbrew pozorom. No i działo ma gorszą celność. T49 to fajna zabawka do zapierniczania po mapie - tylko jak ktoś tak lubi to czemu nie grać T-34 albo Chaffee?
Poza tym wystarczy sprawdzić staty:
Credits per Minute (Net):
M10 =
Te medy się w ogóle nie umywają do t49, Chaffee fajny ale
No i to jedyny taki czołg którym grałem, gdzie przy dobrze zagranej bitwie dostaje się gratulacje od całej swojej drużyny i czasami drużyny przeciwnej co mocno dowartościowuje :)
Na 500m nikt nie patrzy, stojąc 50m za twoimi HT musisz widzieć dalej niż oni, bo stracisz dmg z podswietlania. Spójrz na screeny które tu dałem, ja tam przecież nie grałem jako scout, tylko z drugiej linii. Zabierałem podświetlenia tym co byli przede mna, właśnie dzięki tym 10-20m różnicy.
M10 ma taką samą penetracje
Jeśli chcesz możesz zobaczyć moje stare powtórki to wkleję poniżej, możę nie pokazują spotowania czy robienia dmg (bo miałem już o wiele większe rekordy), ale pokazują jakim zabijaką i rzeźnikiem pomidorków może być ten czołg :)
Podstawą w WoT do dobrej gry to odpowiednio wyperkowana załoga i dobrze dobrane moduły, sam byłem pod wrażeniem jak znajomy wysłał mi powtórkę w której cromwellem zrobił 10k dmg ze spotu i ponad 2k sam nastukał.
Pomogło mi to że mój kolega jest pro playerem w wota, więc stosunkowo szybko się nauczyłem gry od niego, no i też to że z innym kolegą, który zaczynał ze mną gram dużo plutonów. Granie samotnie w wota to dla mnie nieporozumienie trochę, tak to bym szybko tę grę odinstalował z komputera, bo nie mogę czasami wytrzymać co te bezmózgowce na randomach odwalają :/
Nachodzi