Aktywne Wpisy
Ja wiem że każda rodzina ma własny przepis na zupę cytrynową ale uważam że tradycyjny przepis mojej babci jest najlepszy.
Oczywiście ta lista jest absurdalna bo nie ma na niej solnika.
#heheszki #gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie
Oczywiście ta lista jest absurdalna bo nie ma na niej solnika.
#heheszki #gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie
Kopyto96 +137
Jprdl, wystarczy wejść na facebooka, żeby zobaczyć, że cały Internet jedzie po rządzie za śmierć tego żołnierza, a wykopowa farma trolli żyje w bańce, że wszystkie te komentarze osobiście Matecki na wykopie pisze i poza tym nikt nie jest zły na to co się stało XDDDDDD
A wiecie dlaczego po nich jadą? Bo ci hipokryci byli pierwsi do krytykowania budowy muru i trzymania tych Ahmedów krótko, w dodatku ich "elyty" pluły na
A wiecie dlaczego po nich jadą? Bo ci hipokryci byli pierwsi do krytykowania budowy muru i trzymania tych Ahmedów krótko, w dodatku ich "elyty" pluły na
- wyciekł 11 list FSB, w którym jest dosyć duża wzmianka o ataku na nasz kraj:
- artykuł Miedwiediewa, w którym otwarcie grozi i krytykuje Polskę. Coś w stylu przygotowania swojego społeczeństwa na ewentualną inwazje :
- Biden który przyjeżdża do PL:
- ten nieszczęsny plan pokojowy, o którym Stany mówią, że nie wyślą swojego żadnego żołnierza.
Obym się mylił
#ukraina #rosja #wojna #polska
@Einsoczen: tak i całkiem przypadkowo w Polsce już stacjonuje 10tys żołnierzy USA, czyli 1/3 tego co w Niemczech xdd
NATO nas zostawi!!!!
- oni grożą na lewo i prawo
- prezydent USA w Polsce to chyba dobry znak?
- nie wyślą swojego wojska na terytorium Ukrainy, co od dawna mówią
Jedyna wartość tych listów to to, że są fajnie napisane i dobrze się czyta, ale bardziej jako political fiction niż coś co można brać na poważnie.
@Einsoczen: ten plan dotyczy interwencji (misji pokojowej) na Ukrainie. Natomiast w razie agresji na NATO USA zapowiadają obronę.
A to ,że negatywnie wypowiadają się o pomyśle Kaczyńskiego który to z dupy powiedział to inna sprawa