Wpis z mikrobloga

@smierdakow: Jak lubicie posłuchać jakiś głupot w radiu to polecam poranek z panem Maślakiem na tokfm :)
Ostatnio mówił, że Polacy tak chętnie pomagają Ukraińcom, bo czują poczucie winy za sytuację, która działa się na granicy Polsko-Białoruskiej xD
  • Odpowiedz
  • 4
@Mikstolar słucham często, on rzuca często takie pojedyńcze myśli bez większego zastanowienia, to też nie wszystkie trzeba traktować poważnie, ale no Maślak jest dość odklejony

Ale też proszę nie szkalować Tok FM, bo jednak jest tam sporo świetnych dziennikarzy i audycji
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@smierdakow: znaczy co, mężczyźni przebrani za kobiety nie mogą uciec? Czy kobiety przebrane za mężczyzn są wcielane do wojska? Xd
  • Odpowiedz
Może rozwiązaniem problemu będzie pokazanie dokumentu jaki się posiada bez pajacowania? Myślę że w stroju wampira albo klowna też by mnie wpuscili bo nie podobny na zdjęciu
  • Odpowiedz
@Mikstolar: Ogólnie cały program poranny Tok FM to ciekawe zjawisko. Mimo, że sam jestem bardziej prawak niż lewak to często słucham, no i są tam fajni dziennikarze, chociażby Jan Wróbel, Maciej Głogowski czy Monika Lewicka, i choć im też bardziej na lewo, to jednak zachowują się jak dziennikarze. Dobrze się tego słucha. Ale są też takie dziennikarskie zera jak Jacek Żakowski czy Dominika Wielowieyska — co oni za paskudną szczujnię
  • Odpowiedz