Aktywne Wpisy
Dusk_Forest77 +91
Czy wiedzieliście, że @mickpl od jakoś 20 lat należy do MENSY czyli największego i najstarszego stowarzyszenie ludzi o wysokim ilorazie inteligencji? Tak, tak nasz wykopowy analityk jest geniuszem dysponującym imponującą inteligencją i nawet ma na to papiery.
Otwieram cykl publikacji co ciekawszych wypowiedzi naszego tagowego guru - @mickpl. On kiedyś pewnie usunie konto, ale jego twórczość nigdy nie powinna zniknąć. Będę tagował #mickpl i postaram się coś wrzucić w miarę regularnie,
Otwieram cykl publikacji co ciekawszych wypowiedzi naszego tagowego guru - @mickpl. On kiedyś pewnie usunie konto, ale jego twórczość nigdy nie powinna zniknąć. Będę tagował #mickpl i postaram się coś wrzucić w miarę regularnie,
Kasahara +66
Ech starość nie radość.
Przed majówką przeziębienie. No myślę bywa, siedzę wiec w domku. Katarek minął i ogólnie poczułem się lepiej i nagle jeb. Kości jak połamany, boli łeb i gardło tak puchnie, że przestaje oddychać dosłownie. Ofc majówke, lekarz poniedziałek. 3 noce bez spania. Idę do lekarza coś dał, angina i podejrzenie najpierw zapalenia płuc i mięśnia sercowego. Tętno spoczynkowe 130, ciśnienie 180/100 (nigdy nie miałem nawet 140+ w życiu)
Jeśli
Przed majówką przeziębienie. No myślę bywa, siedzę wiec w domku. Katarek minął i ogólnie poczułem się lepiej i nagle jeb. Kości jak połamany, boli łeb i gardło tak puchnie, że przestaje oddychać dosłownie. Ofc majówke, lekarz poniedziałek. 3 noce bez spania. Idę do lekarza coś dał, angina i podejrzenie najpierw zapalenia płuc i mięśnia sercowego. Tętno spoczynkowe 130, ciśnienie 180/100 (nigdy nie miałem nawet 140+ w życiu)
Jeśli
#bekazkatoli
Grzech śmiertelny (czyli ciężki) jest z definicji nieskończony, gdyż godzi i oddala grzesznika od nieskończonego majestatu Boga.
To jest ten słynny oświecony ateizm? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szatan został pokonany, ale dalej kusi. Jakoś szatana bozia nie umie zakuć w wieczne potępienie i stracić w nicość aaaale swoich ziemskich przyjaciół to czemu nie xD kurde kreatywności Wam nie brakuje w obronie bajek
@bitcoholic:
moze historia 17-18 wieku, 123 lata zaborow, 2 wojny swiatowe na naszym terytorium i 50 lat komuny to pierwsze znaki ? ze wasza bozia nie ma nas w sercu, tylko w troche innym miejscu ?
Komentarz usunięty przez moderatora
Polska bastion przed LGBT i genderyzmem xdddd nie można być takim głupcem, przestań trollowac
@bitcoholic: to wynalazek dzięki któremu całe życie masz przepraszać że ją masz
@bitcoholic:
To dla czego katolicy chcą ograniczyć wolna wolę nie katolikom, wymyślając ciągle nowe zakazy i nakazy?
Czy nie moglibyście tych zakazów wymyślać tylko dla siebie, i bez
XDD czemu dorosłych ludzi wyzywasz od gimbusów? a czekaj, wiem
Wybaczy, jeżeli o to poprosisz. Polecam sakrament pokuty ;) Wbrew Tobie nie zrobi nic, bo Bóg nie chce gwałcić Twojej wolności.
Bóg nikogo
Nie od gimbusów, od gimboateistów. To jednak różnica ( ͡° ͜ʖ ͡°)