Aktywne Wpisy
Kodzirasek +36
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #tinder #p0lka #pieklomezczyzn #depresja #blackpill #logikarozowychpaskow #spermiarz #spermiarzalert #heheszki
#przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #tinder #p0lka #pieklomezczyzn #depresja #blackpill #logikarozowychpaskow #spermiarz #spermiarzalert #heheszki
Ciekawe czy NATO dlugo jeszcze bedzie udawac przed swoimi obywatelami ze Kijów ma szanse zatrzymac specjalną operację.
Oni wiedzą że to niemożliwe i zimy w 2024 czy 2025 by nie przetrwali z zimna w domach.
Z całego serca dopinguję Ukrainę,chciałbym cudu.
To tylko rozjuszy Rosję ja się boję żeby u nas wojny nie było nie chcę żeby mój kraj atakował Rosję bo to się źle skończy.
Lepiej nie denerowować Rosji oni mają
Oni wiedzą że to niemożliwe i zimy w 2024 czy 2025 by nie przetrwali z zimna w domach.
Z całego serca dopinguję Ukrainę,chciałbym cudu.
To tylko rozjuszy Rosję ja się boję żeby u nas wojny nie było nie chcę żeby mój kraj atakował Rosję bo to się źle skończy.
Lepiej nie denerowować Rosji oni mają
Pod tym postem nexty na Twitterze prawie wszystkie komentarze pisane przez ounce podszywające się za Polaków. Mają rozmach z propaganda. Każde konto max od lutego i same wysrywy że my chcemy się morodwac i ich zapraszamy xD może jakaś wykopwa zorganizowana akcja by oznaczać ruskie mass konta pod postami ? Bo zaraz nakręca spirale dezinformacji że oni już chcą do nas strzelać
Komentarz usunięty przez autora