Aktywne Wpisy

Salido +1095
Minął 0. (z 66) dzień wakacji.
To już 7. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2024:
To już 7. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2024:
źródło: 1-452590_g
Pobierz
kopek +113
Kto pamieta ten super odtwarzacz tzw. "empetrójke" :) i pobieranie muzyki na kazoo lub eMule? Xd
Ja później mialem jeszcze jakąś słabą "empeczwórke " - to byl dopiero luksus xd
#gimbynieznajo #nostalgia
Ja później mialem jeszcze jakąś słabą "empeczwórke " - to byl dopiero luksus xd
#gimbynieznajo #nostalgia
źródło: FB_IMG_1751014175815
Pobierz

Wsiadłem dzisiaj po popijawie do Ubiera prowadzonego przez Ukraińca. I w sumie nikt nie sprawdził czy te. Ukrainiec był dla mnie zagrożeniem czy ja dla niego. Całe szczęście nikt nie zginął.
Komentarz usunięty przez autora
Co myślicie ze tylko ruskie onuce tu siedzą? Że grupki ukraińskich trolli którzy lepiej znają nas i nasz język nie nakręcają narracji?
Łatwo rozdawać pieniądze nasze pieniądze Vateuszom i innym odklejencom
Komentarz usunięty przez autora