Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania:

Nie wiadomo, czy ten Polak jest zagrożeniem dla tych Ukraińców, czy ci Ukraińcy są zagrożeniem dla tego Polaka.

Wsiadłem dzisiaj po popijawie do Ubiera prowadzonego przez Ukraińca. I w sumie nikt nie sprawdził czy te. Ukrainiec był dla mnie zagrożeniem czy ja dla niego. Całe szczęście nikt nie zginął.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania super napisane, w punkt. Tylko ja bym przykładał mniejsza wagę do tej onucy, wcześniej było wyzywanie od szurów... Nie ma co się przejmować obelgami ćwierćinteligentów. Jeszcze się wszyscy zesramy tą pomocą i rozdawnictwem, w kraju który ledwo dyszy od inflacji i zadłużenia.
  • Odpowiedz
  • 0
@AnonimoweMirkoWyznania Rozumiem że ty Polakiem nie jesteś i odkryłes jakiś wspaniały sposób jak tym ludziom pomoc. Podziel się nim proszę, zbawco, postapimy wg twoich instrukcji, bo pewnie masz już opracowany jakiś zajebisty plan.
  • Odpowiedz
@Rafaello91 wyjdź z domu. Na Śląsku, a dokładniej we Wodzisławiu Śląskim oraz Czechowicach Dziedzicach były kolejki po 100 dzieci do żłobków i była potrzeba robić losowania. Aktualnie miejsca się magicznie znajdują dla Ukraińcow. Żal mi waszego tunelowego patrzenia na aktualną sytuację.
  • Odpowiedz
@Pogromca_pedryli: @drivent: @AnonimoweMirkoWyznania: bo 5% trolli nie wiadomego pochodzenia generuje przekaz dla 95% społeczeństwa, porozmawiajcie ze zwykłymi ludźmi, maja podobne zdanie, a nie jak kreowane jednomyślnie przez tvn i TVpis oraz ukraińskich trolli na wykopie.
Co myślicie ze tylko ruskie onuce tu siedzą? Że grupki ukraińskich trolli którzy lepiej znają nas i nasz język nie nakręcają narracji?
Łatwo rozdawać pieniądze nasze pieniądze Vateuszom i innym odklejencom
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: "Ludzie zaczęli sprowadzać Ukraińców do swoich domów w taki sposób, który przypomina adopcję psa za schroniska, z tym, że w schroniskach jest większy rygor, żeby wziąć psa niż Ukraińca z granicy. Polak sobie jedzie na granicę, mówi do jakiejś ukraińskiej rodziny "elo, jestem dżanusz z wołowa, mam dla wasz mieszkanie, pakujcie się". Nie wiadomo, czy ten Polak jest zagrożeniem dla tych Ukraińców, czy ci Ukraińcy są zagrożeniem dla tego
  • Odpowiedz
@Kot_prezesa07: No właśnie, jedna o której wiadomo. Dramaty to teraz rozgrywają się w niektórych piwnicach. Bym się nie zdziwił, jak za 10, 15 lat by wychodziły przypadki, że ktoś przez cały ten czas przetrzymywał Ukrainki w piwnicy.
  • Odpowiedz
WygadanaRopucha: Chrzanić to. Ukraińcy mają pecha że akurat teraz jest u nich wojna, lecz to nie czyni ich wyjątkowymi. Jestem pewien że za jakiś czas wojna przyjdzie i do nas. My pokazujemy całemu światu jacy to nie jesteśmy solidarni, lecz gdy my będziemy potrzebować pomocy, Zachód się na nas wypnie tak samo jak w czasie II WŚ. Szkoda że tak to wygląda, lecz w pewien sposób historia się powtarza. Zachód jest
  • Odpowiedz