Od września do polskich szkół mają wrócić lekcje przysposobienia obronnego. Poza zajęciami z pierwszej pomocy, uczniowie mają mieć także zajęcia na strzelnicy - poinformował dziś minister edukacji i nauki Przemysław Czarnek
@ckiler: to samo u nas xD tylko, że pęknięcie zapory na rzece Soła aa i jeszcze rodzaje opatrunków i rodzaje grzybów atomowych. Lekcje typu przesiedź i zrób zadanie z matmy
Nie wiem o czym wy piszecie. Ja miałem przysposobienie obronne, ale broń oglądaliśmy tylko na obrazkach i to krótko. Chyba nie było żadnej praktycznej wiedzy na jej temat.
Było za to robienie opatrunków, zakładanie masek i rozpoznawanie alarmów, które celowo są jak najbardziej podobne do siebie.
Brawooo Czarnek
Od września do polskich szkół mają wrócić lekcje przysposobienia obronnego. Poza zajęciami z pierwszej pomocy, uczniowie mają mieć także zajęcia na strzelnicy - poinformował dziś minister edukacji i nauki Przemysław Czarnek
Było za to robienie opatrunków, zakładanie masek i rozpoznawanie alarmów, które celowo są jak najbardziej podobne do siebie.