Aktywne Wpisy

Nikota +4
#danielmagical Dla chętnych mam filmik i wyśle jak ktoś poprosi ;)
Mam nadzieję że butelka na końcu was nie obrzydzi
Mam nadzieję że butelka na końcu was nie obrzydzi
źródło: IMG_2033
Pobierz
Jotu +64
8.5 roku.
Tyle lat spędziłem z moją już byłą kobietą.
8.5 lat starania się, rozwoju, zmian, czasem walki.
8.5 lat chwil zarówno radosnych, jak i tych mniej. Wzlotów i upadków. Lepszych i gorszy okresów.
Ale jednak trwania we wspólnych planach i postanowieniach. Ostatnio nawet zaczynało być dobrze jak nigdy. Byłem szczęśliwszy niż kiedykolwiek.
Wszystko tylko po to by dziś usłyszeć, że "Się pozmieniało i to koniec." i wywalić to wszystko do śmietnika w sekundę.
Tyle lat spędziłem z moją już byłą kobietą.
8.5 lat starania się, rozwoju, zmian, czasem walki.
8.5 lat chwil zarówno radosnych, jak i tych mniej. Wzlotów i upadków. Lepszych i gorszy okresów.
Ale jednak trwania we wspólnych planach i postanowieniach. Ostatnio nawet zaczynało być dobrze jak nigdy. Byłem szczęśliwszy niż kiedykolwiek.
Wszystko tylko po to by dziś usłyszeć, że "Się pozmieniało i to koniec." i wywalić to wszystko do śmietnika w sekundę.

Jeśli w nic nie gram to w sumie stacjonarka stoi wylaczona 24/7 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a sam system taki dosyć linuxowaty, ale to zaleta oczywiście.
#macbook #apple #chwalesie
źródło: comment_1647552935UahuNcc3Yp1ruBxmI37h2V.jpg
Pobierz@Fallenzgr: no w sumie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@FantaZy: Z tego co próbowałem to myślę ze będzie z 10+ godzin ciągłego siedzenia na ekranie, grania muzyki, korzystania z Discord + safari + VS Code a w tle jakiś YouTube oczywiście. To taki plus minus oczywiście, bo nie chce zajeżdżać cykli lądowania, kiedy mogę - staram się
Sam zaczynałem od Iphone + Apple Watch a obecnie mam jeszcze Macbooka, Ipada i Imaca i nie zmienię na nic innego. Co to za aplikacja ( logo księżyca ) przy pasku wyszukiwania ?
Bezpieczeństwo, bo masę rzeczy trzeba własnoręcznie potwierdzać, tak jak na Linux.
W przeciwieństwie do Windowsa - nie ma żadnych wymuszonych aktualizacji, system sam wspomina ze jest dostępna aktualizacja i tyle, jednym klikiem można wyłączyć i to.
Synchronizacja urządzeń miażdży Windowsa kompletnie. Nie sądziłem ze AirDrop może być tak gigantycznie wygodny, to samo z synchronizacją haseł i historii przeglądarki. Jednym przyłożeniem palca do TouchID zatwierdzam