Wpis z mikrobloga

@werchm: słowa, że uczestnicy wybierali, a nie J i E to też może być zasłona dymna, a w rzeczywistości to oni zdecydowali kto będzie pod ostrzałem, z jednej strony mówili o Karolinie, a z drugiej Michał chciał z nią budować relacje, a mają Michała za ziomka. Ja jestem skłonna obstawić że leci Kuba albo Marika
  • Odpowiedz
@werchm: Ja obstawiam Marika, Kuba oraz Karolina?
Z drugiej strony Karolina jest w parze z Michałem a to przyjaciel Jaya, więc czy chcą ich rozdzielić. Najprościej z tej trójki gdyby taka była to wybrać Kubę bo jest najkrócej i można go wyrzucić. Ale jeżeli Kuba odpadnie to pewnie nie wróci do programu jako ta piąta osoba od kluczyka. Obstawiam, że Marika odpadnie i za jakiś czas wróci.
  • Odpowiedz
@werchm: Jay powiedział Elizie, że nawet bez jej głosów wyszło by tak samo więc zakładam, że wskazali Marikę, Klaudię i jako trzecią osobę Kubę albo ewentualnie Karolinę (o Karolinie Eliza wspomniała że jako jedyna się broniła w trakcie tej rozmowy a reszta się "pogodziła z losem" ale w sumie ostatnio poszła się jej wygadać jak jej dobrze z Jayem no i jest partnerką Michała a raczej go chcieli zatrzymać)
  • Odpowiedz
  • 3
Myślę że Marika i jak szybko wyleci, tak szybko wróci. Może Kuba wygra jakąś konkurencję, albo coś i przywróci Marikę. Chociaż tak już było, więc nie wiem. Ale na pewno ona zrobi wylot.
  • Odpowiedz
@bubba222: no i to brzmiało jakby nie głosowali (albo tak przynajmniej powiedzieli), ja zrozumiałam słowa Jaya do Elizy jako "widzisz, nie musieliśmy głosować a oni i tak wytypowali osoby, których nie lubisz"
  • Odpowiedz
@cospieknego24: oczywiście, że to zasłona dymna. Przecież sami o tym mówili i specjalnie pytali uczestników o ich typy, żeby później zrzucić winę za wyrzucenie danej osoby na całą ekipę. Jay się cieszył z tego pomysłu. Także to beda ich typy. Nie wiem, może w TV nie było pokazane wszystko. W każdym razie typuję Marikę na 100%, Kubę (żeby ewentualnie rozbić Marice parę, jeśli nie uda się jej samej wyrzucić) i
  • Odpowiedz
@Seledynka123: dokładnie tak, nie sądzę by słodko pierdząca Karolina odpadła, słyszałam że ona z tym Michałem była w parze do końca, nie wiem na ile legit młodsza siostra siedzi w tym jak maniak, wyszukuje informacji, śledztwa prowadzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) młoda coś jeszcze o Wiktorii mówiła, jak się spotkam to podpytam
  • Odpowiedz
@Seledynka123: ewentualnie faktycznie Karolina tak jak piszecie, bo oglądałam na live rozmowę Elizy z Karoliną przed Rajskim i mówiły, że nie miały wcześniej ze sobą żadnego kontaktu i zastanawiały się z czego to wynika. Także łatwo by jej było ją wytypować skoro w ogóle z nią nie gadała.

Btw. Eliza mówiła, że czuła się odrzucona przez wszystkie dziewczyny od początku i możliwe nawet, że zamiast Kuby postawi właśnie ją. Wtedy
  • Odpowiedz