Wpis z mikrobloga

Te Sylwester a ta Twoja dziewczyna to nie jest z Tobą przypadkiem dla pieniędzy? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bo wiesz zrobiłeś się popularny to przyszła, tak jak to sugerowałeś u Wersow? Bo wiesz bądźmy szczerzy za piękny to Ty nie jesteś. Ale spoko nic się nie dzieje nawet jak tak jest bo, zaczytuje Twoje własne słowa: To nic takiego i tak działa świat
Pozdrawiam
#wardega
  • 17
  • Odpowiedz
@Reevder: a jednak sprawdziłem i dupa, są od 2014 a Sylwek na Yt od 2011, pewnie wcześniej miał za mało wyświetleń to jej nie było tak jak to z całą stanowczością stwierdził u Wersow
  • Odpowiedz
ale szukasz dziury w całym xD

@Reevder: a gdzie tam, ja tylko korzystam z nauk mojego mentora i mistrza Sylwestra, więc wyciągam takie same wnioski jak on a że są manipulacje? No cóż takie nauki daje
  • Odpowiedz
@Kroledyp: rozwala mnie jak po walkach go #!$%@? i zamiast jakoś wesprzeć czy okazać czułość to gapi sie na niego jak na konia do odstrzału xD. W sumie to się jej nie dziwię, skoro jej facet przebiera sie za wikinga, obkleja się swastykami i ma sie za jakiegoś nordyckiego wojownika a finał jest taki że mógłby go #!$%@?ć jaś kapela ze związanymi rękami. Niezły wstyd. Jesli to nie jest dla
  • Odpowiedz
@MG42: ona mi zawsze wygląda na jakąś taką wystraszoną wręcz zastraszoną przez druida a #!$%@? wie jak tam jest naprawdę, może kiedyś się dowiemy
Edit: zanik ktoś się do mnie #!$%@? odpowiadam: wyciągam sobie takie same z #!$%@? wnioski i przypuszczenia jak drut w sprawie wersow
  • Odpowiedz
@Kroledyp: to jest już początek końca jego zbrodniczej działalności internetowej. Nawet ten gościu od sylwetek polskich gangsterów nagrał na niego niewygodny film. Mam nadzieje że wszyscy przez niego pokrzywdzeni odpłacą mu sie za to co zrobił.
  • Odpowiedz
@MG42: Też tak uważam, coraz więcej ludzi to widzi. Teraz jeszcze chwilowo leci siłą rozpędu i famemma, przydało by się jeszcze jakieś przeanalizowanie dramy z wersow przez @qski później sama ekipa by nabrała więcej odwagi i zaczęli mówić co on im właściwie zrobił jak mocno dojeżdżał wersow jakich słów używał i właściwie to już by było po nim
  • Odpowiedz
a jednak sprawdziłem i dupa, są od 2014 a Sylwek na Yt od 2011, pewnie wcześniej miał za mało wyświetleń to jej nie było tak jak to z całą stanowczością stwierdził u Wersow

@Kroledyp: Podobno zainteresowała się, jak się przebrał za toaletę.
  • Odpowiedz
@Kroledyp dzięki za inspiracje, myślę że najpierw powinienem przeanalizowac związek druida i jego kobiety. Obiecuje, że oprę się na dostępnych materiałach. Tak jak uczył nasz mistrz - wyciągniemy wnioski z ich zachowań i skomentujemy to publicznie.

W końcu razem występowali na live, dzielą się swoim życiem, tak jak Wersow i Friz więc możemy ich komentować, prawda? Prawda.

Idealny materiał na odcinek.
( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz