Aktywne Wpisy
TenXen47 +899
Oto zdjęcie Bytomia z 2023 roku. Które równie dobrze mogłoby być z 2003. A gdyby nie auta i satelity to 1963.
#polska #bytom #slask #zalesie #fotografia
#polska #bytom #slask #zalesie #fotografia
text +33
Ja #!$%@?ę, wczoraj odbyła się walka Tyson - Ngannou, praktycznie nie widze o tym wpisów, za to z 800 wpisów o jakiś patusach.
NIE PISZCIE MI KURA, że w tych #!$%@? pato mma chodzi o sport. Jak by chodziło o sport walki, to była mowa dziś głównie o walce Tyson-Ng.
Interesując się pato mma i oglądając czy dyskutując o tym, wspieracie patusów nie tylko tutaj, ale i w realu.
Zainteresowanie tym gównem
NIE PISZCIE MI KURA, że w tych #!$%@? pato mma chodzi o sport. Jak by chodziło o sport walki, to była mowa dziś głównie o walce Tyson-Ng.
Interesując się pato mma i oglądając czy dyskutując o tym, wspieracie patusów nie tylko tutaj, ale i w realu.
Zainteresowanie tym gównem
Może nie będzie to popularna opinia, ale prawdopodobnie właśnie dlatego wysłali naszych asów polityki. rosja nas testowała, to teraz my testujemy rosję i jej reakcję na pełnoskalowy konflikt.
rosja zawsze cofała się przed siłą, kryzys kubański oraz współcześnie Gruzja to pokazała.
Jest jeszcze jedna przesłanka, dzisiaj ucichło bombardowanie Kijowa, co dużo mówi jak to putin chce eskalacji konfliktu.
Dodam jeszcze, że jak tak boicie się atomówek putina, gdzie paliwo plutonowe trzeba zmieniać co 5 lat, a patrząc na ruską armią to czarno to widzę, to już teraz oddajcie mu Podlasie i Mazury.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora