Aktywne Wpisy
kontophone +235
daro1 +2
Jakie są Wasze doświadczenia z jazdą małym samochodem miejskim w segmencie A lub B z silnikiem benzynowym 1.0 - 1.2 na długich trasach? Mam tu na myśli jazdę drogą ekspresową albo autostradą kilka godzin i setki kilometrów. Mam VW Polo 9N z silnikiem 1.2 12V w benzynie z 2003r i tylko tak się zastanawiam co by się stało z silnikiem gdyby przez parę godzin jechać z prędkością 100-120km/h drogą ekspresową? Autostradą to
#ukraina #rosja #wojna
... a Airnb to kosztuje na miesiąc tyle ile wynajem w Polsce w różnych fajnych miejscach, a nawet w Europie na południu ;)
Weź konstytucję do reki. Pierwsza strona.
@Omicron: tak na przejściach, a mimo wszystko niemieccy pogranicznicy wyłapali kupę turystów z białorusi którzy dostali sie do nas.
Na papierze to wszystko pieknie wygląda, ale zycie niestety weryfikuje takie rzeczy. Ja wiem że każdy tu mysli ze jest madrzejszy od reszty, ale tak naprawde tak nie jest xD
A kiedy dowiesz się że jest wojna? 8h na przygotowanie się, spakowanie i wyjazd. W tej chwili do świecka z warszawy pokazuje 4h i 30 min o ile ten czas by się wydłuzył przy ogolnej panice?
Przy najlepszych załozeniach 3,5h to jest mało na spakowanie dobytku życia, rodziny i zwierząt i wyjazd. Zakładając że ofc