Aktywne Wpisy
mickpl +1293
cytmirka +163
Ostatnie zdjęcie Rudzika, zrobiłam je kilkanaście minut przed eutanazją… To była moja pierwsza eutanazja podopiecznego psiaka.
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
gardze toba. nie zmarnujesz mi ani minuty zycia wiecej.
@washington: daje ale jakos od zeszlego roku z 10% zrobilo sie 5% (obiecali przywrocic dyszke soon gdy nie bedzie
Ba, czasami nawet przy cermice dobrze jest trauma pad mieć.
informacje biore z wlasnych eksperymentow
Stalowa płyta zrobiona tak jak opisałeś bez trauma pada nie spełni swojej roli
ponowanie - instrukcje ktore zawarlem w obrazku potwierdzilem na zywo. obrazek nie jest zaproszeniem do debat i porownan
To taka sama sytuacja jak z ludźmi którzy szyja sami opaski uciskowe z elementami drukowanymi na drukarkach 3D, które rozpadają się w rękach podczas zakładania, i mówią, ze lepiej mieć taka, niż żadna.
PS:
juz mi wystarczy tego niebezpiecznego #!$%@?. plyty "chalupnicze" z hardoxu pokryte kompozytem lub guma po 1) dzialaja jako skuteczna ochrona balistyczna 2) sa ciagle dostarczane na ukraine z wsparciem logistycznym i wdziecznoscia sbu 3)
Jeśli nie badałeś jak duża energia jest przenoszona przez płytę na użytkownika to proponuje się nie wypowiadać tak jednoznacznie, bo na 99.9% nie masz racji.
Fajnie jest walić konia do tego, ze