Aktywne Wpisy
Megasuper +202
Jest zajebiście dobra a wy ekolodzy #!$%@?
illmatic +140
#ukraina #oswiadczenie #wojna #lidl #biedronka #niedzielahandlowa
Nie polecam wspierać tych zbiórek. Sprawdziłem fundacje ktora stoi pod dyskontem i nie ma informacji na stronie ile jest przekazywane na faktyczne działania statutowe. Prosiłem wielokrotnie o te informacje ale nie były mi udostępnione.
Osoby zbierające pieniądze nie przekazują informacji jaki procent zbiórki jest przekazywany na cele statutowe.
Pani prezes fundacji ma siatkę firm z pracownikami tymczasowymi oraz sprzątającym oraz fundacje.
To wszystko powoduje ze uważam
Nie polecam wspierać tych zbiórek. Sprawdziłem fundacje ktora stoi pod dyskontem i nie ma informacji na stronie ile jest przekazywane na faktyczne działania statutowe. Prosiłem wielokrotnie o te informacje ale nie były mi udostępnione.
Osoby zbierające pieniądze nie przekazują informacji jaki procent zbiórki jest przekazywany na cele statutowe.
Pani prezes fundacji ma siatkę firm z pracownikami tymczasowymi oraz sprzątającym oraz fundacje.
To wszystko powoduje ze uważam
Ludzie w komentarzach pytają co to za nazwa firmy, to żeby nikogo z nazwy nie oczerniać podpowiedziałem jak na stronie można sobie sprawdzić zwycięzcę przetargu. A mody zdjęły ten komentarz w mniej niż 5 min. Piekny portal..