Aktywne Wpisy
Adek92 +58
31 lat na karku, nie mam żony, nie mam dzieci, w czerwcu rozstałem się z różową- chcę mieć własne mieszkanie a nie chcę brać kredytu.
ZATEM EMIGRACJA !
Od przyszłego tygodnia skazuję siebie przynajmniej na pięcioletnie zesłanie do Holandii, jadę tam po raz czwarty (wcześniej jeździłem tam i po kilku miesiącach wracałem). No po prostu aktualnie nie mam perspektyw, jako handlowiec dojeżdżałem do 5k na miesiąc, przy wynajmowanej kawalerce zostają pestki. W
ZATEM EMIGRACJA !
Od przyszłego tygodnia skazuję siebie przynajmniej na pięcioletnie zesłanie do Holandii, jadę tam po raz czwarty (wcześniej jeździłem tam i po kilku miesiącach wracałem). No po prostu aktualnie nie mam perspektyw, jako handlowiec dojeżdżałem do 5k na miesiąc, przy wynajmowanej kawalerce zostają pestki. W
hermetyczniee +17
Ciekawe jak to jest, gdy masz swoją rodzinę. Co roku przychodzi mi na myśl fakt, że myślałam, że w tym wieku będę miała męża i dziecko. Zawsze myślałam, że mając swoją rodzinę będę mogła im ofiarować wszystko, czego nie dostałam od własnej rodziny. Miłość, akceptację, troskę, ciepło. Że będę mogła robić swojemu dziecku kanapki do szkoły, bo moja mama mi nie robiła. Że będę czytać mu książki, bo mi rodzice nie czytali.
#gielda