Wpis z mikrobloga

K---a to życie to do p---y jest. Nie ma sensu. Z-----------e jak biorobot dla kogoś za miskę ryżu. Czasy niepewne, c--j wie co będzie jutro, nie warto nic planować. Pogoda do d--y, wojna u sąsiadów, nadchodzący kryzys i kolaps gospodarczy, euro za 5 zl, paliwo za 7. J---ć.
Trzymajcie sie tam niewolnicy pracy.
#przegryw #depresja
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czuczer u mnie w rodzinie ojca brat dostał cały majątek wypracowany przez kilka pokoleń żeby dziadkowie mieli renty strukturalne. Miał po jakimś czasie część zwrócić i tak walczę z rodziną o majątek już kilkanaście lat...
  • Odpowiedz
@acalpoeineiseicyz w sumie nie dużo bo dla mnie i brata miało być 1.5h czyli razem 3h z 17h ziemi rolnej. Reszta jak traktory domy, obory i tak zostałoby u ojca brata. To tacy pisowcy katolicy. Mówię mu czemu nie spełni ostatniej woli swojej matki? A on że matka już nie żyje...
  • Odpowiedz
@acalpoeineiseicyz: @Izwlasnejwolisamsiezbaw: @sivyjaral: Ostatnio z dziewczyną przeanalizowaliśmy naszą sytuację i doszliśmy do wniosku, że trzeba po prostu żyć. Do tej pory naszym celem numer 1 była budowa domu. Ostro pracowałem, 90% zarobków odkładałem, nie mam praktycznie żadnych pasji może oprócz graniem w gry (XD), wszystko było podporządkowane pracy którą akurat lubię, ale mimo wszystko.
Teraz jest gigantyczna inflacja, słaba złotówka, zaraz podniosą stopy, kredyty znów będą
  • Odpowiedz