Aktywne Wpisy
Jankojaneczko93 +212
Skończyłem niedawno jedną z największych prac jakie miałem przyjemność zrobić. Jest to torba podróżna w stylu retro z czarnej skóry. Nie było łatwo, natomiast efekt końcowy jest jak dla mnie bardziej niż zadowalający ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Całość zajęła około 35 godzin. Robiona w stu procentach ręcznie, od projektu do malowania po szycie. Jak wam się podoba?
Mój Instagram
#leatherworking #handmade #rekodzielo #chwalesie #modameska
Całość zajęła około 35 godzin. Robiona w stu procentach ręcznie, od projektu do malowania po szycie. Jak wam się podoba?
Mój Instagram
#leatherworking #handmade #rekodzielo #chwalesie #modameska
vitovia +34
#bekazlewactwa #4konserwy #wojna #rosja #ukraina #heheszki
W zasadzie widziełem tylko wpisy lewaków żeby siary nie robił.
Komentarz usunięty przez moderatora
@archubuntu: Budujemy narrację o >prawakach, konfederatach, sebstianach wyklętych< rasistach.
I jak pokazały sytuacja z batalionami dresów/kiboli na granicy + wypowiedzi prawicowych polityków mieliśmy całkowitą rację ^^
@archubuntu: lewaki? Przecież kampanię aby obrzydzić ukraińskich emigrantów rozpoczęła Konfederacja wraz z kibolami.
@Banek5000: Oo. Widzicie jaka leci narracja? Nielegale z Białorusi i zaskoczony wojną tranzyt z Azji na niemiecki socjal, ruskie onuce wliczają do ukraińskich emigrantów, po to, by obrzydzić Polakom pomaganie ukraińcom, zamiast wyłuskać przestępców chcących nielegalnie przekroczyć granicę niemiecką w celu dojenia dożywotnio socjalu i wywalić z Polski do krajów oryginalnego pochodzenia. Tak, studenci, na które powołują się ruskie
i są odsyłani do swoich krajów. Tu np 400 studentów z Indii wraca do domu.
https://turystyka.wp.pl/studenci-z-indii-ewakuowani-z-ukrainy-do-domu-polecieli-z-rzeszowa-6742847753718272a
widzę że jednak idziesz narracją Konfederacji jak na obrazku który wrzucam. Wszystko się zgadza. Konfederacja zawsze chwaliła Putina i Łukaszenkę.
I przy okazji "onucami" nazywa się osoby
@Legs-Luthor: to ja już nic z tego nie rozumiem, lewaki pro ruskie, prawaki typu korwiny, brauny i cejrowskie też pro ruskie. kto nie jest pro ruski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@archubuntu: Zabrzmi to dziwnie, ale do tej pory budowali narracje identyczną jak putin teraz wobec ukrainy. Naprawdę przerażające...
@Banek5000: A wiesz ile było studentów-obcokrajowców (i z ilu państw)na Ukrainie, że nie wstyd ci powoływać się na 400 osób z Indii?
Czy te 400 studentów ma wymazać istnienie nielegali?
Ale wiesz, że to lewica opowiadała