Wpis z mikrobloga

@su1ik tylko dzieci tak mówią i debile co o polityce wiedzą tyle co im mama przy kolacji powie a dam sobie rękę uciąć, że nie jesteś nawet w połowie tak Polski jak ja pd pokoleń :) pozdrawiam dzieciaczki cieszcie się, że wam dadzą. Odezwę się tutaj za jakiś czas wtedy pogadamy madrale . Tacy z was patrioci i wyzywacie od onucy a chcecie sprzedać ten kraj i rozwalić sobie wojsko hipokryzja
  • Odpowiedz
@kcrgs mama juz cie pogłaskała do snu dzieciaczku? O sytuacji i polityce wiesz tyle co ci mama powie :) Widzę, że historie znacie bardzo dobrze tyle , że jeszcze podstawówki nie skończyliście bo inaczej byście odbierali mój komentarz chyba , że jesteście debilami którzy lada chwila będą wywalać tu żale jak znowu nas nie wyruchali robiac swoje interesy . Pogadamy jak Amerykanie umyja ręce i pokażą nas palcem , że to
  • Odpowiedz
@Atomus Ale oni tego nie ogarniają nie czytają tylko podnietę robią a potem będzie płacz . Tak robimy rządy przez lata i ich ruchali. Ja się dziwie , że można otumanić tak naród jak Ruskich a widzę, że u nas też myślenie to ciężka sprawa . Niemcy robią sobie interesy na boku a ci by chcieli kraj sprzedać i jeszcze wyzywają. Nikt z nich niczego że zrozumieniem nie przeczytał a z
  • Odpowiedz
@kcrgs zesrasz się ty jak dostaniesz kałacha do ręki a mamy nie będzie obok nie masz nic mądrego do powiedzenia . Podnietą wojny nie wygrasz. Oddaj MIGi I licz na to , że Amerykanie rozważą danie nam za 5 lat f16 i Lec kupic łuk bo jak Ruskie ci tu wjadą to będziesz z niego strzelał do ich MiG-ów. Każdy kraj najpierw zadbał o siebie i swoje bezpieczeństwo a tacy jak
  • Odpowiedz
@kcrgs kolejny twoj dojrzały popis wiedzy umiejętności jak ktoś cie zniszczył na argumenty to...z resztą ty nigdy nie masz nic do powiedzenia mądrego :) ty jesteś Putinowski pies rozdając swoją obronę której i tak mało za friko. Idz do książek gówniaku to może się czegoś z historii nauczysz hahah nara
  • Odpowiedz
@GajuPrzegryw polska nie chce wysłać MiG 29 na Ukrainę a nasi to zdementowali mówiąc, że nasze samoloty są w bazie . To nic nie zdementowali . Cos pokręciłem bo to trochę bez sensu.
  • Odpowiedz
@kcrgs a ty jedyne gdzie widziałeś kałacha to w csie. Daje głowę, że razem z daywid następna ruska onucą nic nie zrobicie w kierunku obrony kraju bo madrale w necie a p---u w świecie. W środę mam pierwszy trening na strzelnicy sportowej a wy dalej będziecie gnili w csie a nie sory w minecrafcie za tatusiowe pieniądze . Nie dyskutuje z dziećmi więcej jedyne co macie do powiedzenia to wyzwiska od
  • Odpowiedz
@sowiq było wyżej juz gdzieś ktos dodał . W samym tytule napisane, że mamy oddać najpierw MIGi a potem Amerykaniec się zastanowi czy rozważyć danie nam F16 choć będzie to trudne zaznaczyli dałem komentarz z prawdopodobnym skutkiem takiej narracji nauczony interesami z przeszłości i nasza historiąto dzieci się oburzyłyi nie mając nic mądrego na argumenty zacięli sobie płytę coś mamroczec . Dzieciaczki pokroju tych imbecyle Ruskich wyżej tu się podniecają i
  • Odpowiedz
@Bujak90: nie zabij się na tej strzelnicy chłopcze. Kalach jest dla dzieci. PK lepsze. Nikt się tutaj nie będzie przed zielonka tłumaczył. Jesteś ruskim trolem, który boi się gównoarmi o niskich moralach. Trzeba wysyłać jak najwięcej na Ukrainę by wojna nie przeniosła się dalej. Im szybciej ubije się Putina tym lepiej.
  • Odpowiedz
@kcrgs jakiego Putina ubijesz ? Jak on pod Uralem siedzi chłopie oni mają takie zasoby ludzkie, że nie ubijesz samemu o tym mówimy... póki co to sami chcemy wojować a gdzie reszta Europy? I k---a nie wyzywaj mnie od Ruskich tylko oddaj ten szwabski paszport do urzędu lepiej. Chcesz iść sam z szabelką? Jakoś nie widzę w Europie entuzjazmu. Jak isc to wszyscy Ale licz się z tym, że to będzie
  • Odpowiedz
mamy oddać najpierw MIGi a potem Amerykaniec się zastanowi czy rozważyć danie nam F16

@Bujak90: no sorry, dla mnie to nie to samo co:

Dostaniemy kilka razy lepsze samoloty zamiast tych
  • Odpowiedz
@sowiq No właśnie nie to samo a tak w artykułach jest napisane , że nie dadzą Ale rozważą jak damy MIGi rozumiesz ? I tak spadam z tego wykopu bo tutaj za duzo dzieci i za duzo tych co nie czytają i nie myślą że zrozumieniem potem się będę śmiał( albo raczej nie będzie do smiechu ) za rok 1.5 roku z ich żali na wykopie, że znowu nas wyruchali na
  • Odpowiedz
@Bujak90: co ty p--------z za farmazony. Rosja c---a nam zrobi. Rosja ma c-----a armię, a użycie atomu to jest ich wyrok śmierci. Danie Ukrainie samolotów nic złego nie spowoduje.
  • Odpowiedz