Aktywne Wpisy

EvilToy +81
Po co się tak obnosić ze swoją orientacją? Toleruje takich ludzi i nie dyskryminuje, ale ich upodobania seksualne powinny zostać w domu. Nikogo nie obchodzi komu Bosak wkłada.
#neuropa #bekazprawakow
#neuropa #bekazprawakow

Barakun91 +111

#nieruchomosci
Skąd informacje o "dopłatach do rat, wakacji kredytowych, umarzanie odsetek i innych tego typu"? Pod artykułem niczego takiego nie ma.
Tylko, że ta spekulacja stoi trochę w sprzeczności z tym, co powiedział premier. Umocnienie waluty, zmniejszenie inflacji i ustabilizowanie stóp procentowych, stoi w opozycji do pomocy kredytobiorcom.
Co do programu 1200 zł na uchodźcę to nie będę się wypowiadał, bo mam mieszane uczucia i czekam na więcej szczegółów. Może to być dobry pomysł lub idea kompletnego kretyna - wszystko zależy od tego, jak finalnie będzie program wyglądał, jakie miał uwarunkowania
@Fyor: A uwzgledniając, że to PiS ten program projektuje, to myslisz, że można się tu odważyć na jakieś przewidywania? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Fyor: już samo to co powiedział premier stoi w sprzeczności ze sobą. Ten człowiek chce jednocześnie walczyć z inflacją i słabą walutą i zwiększać ilość darmowej gotówki na rynku.
Trudno - w obecnej sytuacji pozostaje nam na razie czekać na szczegóły zamiast promować dezinformację i ogłaszać jakąś kampanię spekulacji, przeszkadzającą całej akcji i kierunkującą niechęć społeczną wobec przyszłych beneficjentów. Po prostu wziąć na wstrzymanie bo wszelkie teorie na razie nie wniosą nic dobrego. Będą szczegóły, które ukażą jaki program jest durny, to będziemy rozgłaszać i protestować.
Masz też aktualnie wiele zapewnień zza oceanu i z UE, że będą pomagać
@Fyor: Ratowałbym wiarygodność waluty, a na to jest tylko jeden sposób i pewnie się domyślasz jaki.
Co do darmowej gotówki, to przecież powiedzieli, że będzie 500+ i inne socjale dla Ukraińców i wczoraj jeszcze te 1200zł miesięcznie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mało? Pewnie będzie więcej ( ͡° ͜ʖ
@Fyor: Radzilbym utrzymać kierunek. Bronić PLN, stópki procentowe do góry ostro. Wpuścić uchodzców do kraju, ale ich fundowanie pozostawić akcjom obywatelskim, lub UE jeśli chce się angażować.
Były już tutaj akcje uświadamiające, dlaczego aktualnie mamy takie wahania na PLN i czy możemy krótkofalowo im zaradzić. Wczoraj na główną dostał się nawet fajny artykuł napisany przez jednego gościa z Wykopu. Poszukaj i poczytaj - trochę ci pewne rzeczy może rozjaśnić poza populistycznym gadaniem o "umacnianiu waluty". Radzę się doinformować, ewentualnie zasięgnąć trochę teorii
@Fyor: Nie mam
I tu się mylisz. Nie mamy zatem o czym mówić. Trolluj sobie dalej ale nie licz, że ktoś będzie cię traktować serio.
@marek-krakow:
Gadać to nie ma z takimi osobami jak ty. Mieć wszelkie informacje w zasięgu ręki za pomocą internetu a cechować się taką arogancją i ignorancją to niewątpliwie wielkie osiągnięcie. Dalej puszczaj te swoje populistyczne posty o umacnianiu mitycznej waluty nie rozumiejąc clou problemu.
Coraz mniej się
Oni wiedza w jakiej sa
Pod tym artykułem bankiera, p. Narkun komentował.