Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +149
Może ktoś prosto wyjaśnić niezorientowanemu za co konkretnie Polaków tak nie lubią w Europie, że co roku jury, bez względu na to czy śpiewa Rafał Brzozowski, Krystian Ochman, Michał Szpak czy Justyna Steczkowska, tak udupia punktowo nas na Eurowizji, praktycznie pozbawiając szans na wysokie miejsce?
Komuś zaszliśmy za skórę, kwestie polityczne, a może dlatego że polscy dresiarze i Mariusze robią od lat chlew w Holandii, Norwegii czy UK? xDD
#eurowizja
Komuś zaszliśmy za skórę, kwestie polityczne, a może dlatego że polscy dresiarze i Mariusze robią od lat chlew w Holandii, Norwegii czy UK? xDD
#eurowizja

Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Ot, w styczniu sobie założyłem, że będę nagrywać jeden-dwa covery miesięcznie, żeby w końcu zawalczyć ze swoją nieregularnością i takie tam. W lutym się nie udało (nie będę się rozpisywać, i tak na razie nikogo to nie obchodzi ¯\_(ツ)_/¯ po prostu, trzeba było powalczyć z drugim zespołem), może marzec pod tym kątem będzie bardziej produktywny.
Kawałek prosty, nagrany tak naprawdę na rozgrzewkę po dłuższej przerwie w celu przypomnienia sobie całego "know how" i tak dalej... chociaż nie taki prosty, jakby się mogło wydawać. Prosty by był, jakbym nie był pieprzonym biedakiem i by mnie było stać na jakieś 4x GoPro "obojętnie jakie, byle by było fhd@60fps i normalne softboxy, a nie takie z pudełka po butach, ale patrząc na to, co się aktualnie dzieje... długo nie będzie XD), więc trzeba było zrobić one-take, jak zwykle. Linia bębnów się ciutkę różni, jak zwykle (tak, miejsce w ktorym jest bridge wydaje się zagrane niepewnie, ale to jest tylko moja interpretacja - w połączeniu z wersją kawałka "drumless" by zagadało spoko).
#muzyka #myslovitz #perkusja #perkusjaboners #tworzeniemuzyki trochę #tworczoscwlasna i... powiedzcie mi, czy to już podchodzi pod #gruparatowaniapoziomu ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)