Wpis z mikrobloga

Do wszystkich "wielce oświeconych, którzy patrzą trzeźwo na kwestie uchodźców z Ukrainy":
Wpisujecie się w narracje rosyjskich trolli, więc jak najbardziej zasługujecie na to aby być nazywanymi ruską onucą.

Poniżej zamieszczam zdjęcie wpisu rosyjskiego trolla, który równie dobrze mógłby napisać wyborca konfederacji. W komentarzu zamieszczam zdjęcia, jakie ten ewidentny troll/bot pisał. Czy to wam się podoba czy nie, wpisujecie się w jego narrację.

Zanim jakiś "ynteligent" mi napisze "hehe, a jak rusek napisze, że woda jest zdrowa, to nagle mamy przestać ją pić, bo rusek nas robi w #!$%@???", nie bo tego typu rzeczy to fakty naukowe więc wynocha ze swoimi głupimi rozmyśleniami.

#wojna #rosja #ukraina
polskimurarzpl - Do wszystkich "wielce oświeconych, którzy patrzą trzeźwo na kwestie ...

źródło: comment_1646491273myoLAYavxqkzR8CSbdgu0u.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
@polskimurarzpl: Czym innym jest patrzenie trzeźwo na aktualne wydarzenia i sytuację gospodarczą w Polsce, a czym innym wypisywanie takich głupoty, jak osobnik wyżej. Nie wkładajcie ludzi zdroworozsądkowo myślących do jednego worka z takimi debilami.
  • Odpowiedz
@polskimurarzpl: Ja nie jestem wyborcą konfy, ruskim agentem itp. a napisałem tak samo jak on. Skoro piszesz o faktach to jak my Polacy mamy rozumieć że rząd zamiast ratować złotówkę przed upadkiem skupuje hrywnę i szasta pieniędzmi na socjale?
  • Odpowiedz