Jakim cudem twarz mogła się tak zniekształcić w przeciągu kilku sekund? To kąt padania światła? Co to za sztuczki? To jest fake? Kto ma oryginał całego nagrania? #pytaniedoeksperta #pytanie #ukraina #usa #wojna #fotografia
@wypok312: normalnie. Kiepskie nagranie i światło z góry robi mocny cień na twarzy. Tam gdzie oczy robi się ciemniejsze kółko. Zaznaczyłem ci na obrazku jak ma ułożoną twarz. Większość w cieniu więc szczegóły się gubią i zlewają.
@wypok312: Ktoś nagrywał słaby telewizor ziemniakiem i do tego jeszcze pod kątem. Repitlianie też zaczarowali mikrofon, który jest prawie przezroczysty na górnym zdjęciu?
@wypok312: jak sie dobrze przyjrzysz, to jest to wglebienie oka, nie wiem jak to nazwac. Ale jej prawy oczodoł widać xD mocno się skoncentruj to zobaczysz twarz spoglądającą na dół
@Waffenfarbe: No #!$%@? że słaba jakość, ale czegoś takiego jeszcze jak żyję nie widziałem. Takich zniekształceń. Zastanawia mnie jak mogły powstać. Np. te "usta".
#pytaniedoeksperta #pytanie #ukraina #usa #wojna #fotografia
Nawet drewno się zmieniło na stole
Czyli to nie jest fake? Tak się nagrało?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
#!$%@? wie, sam próbuję rozgryźć genezę tego zdjęcia. A w czary i inne takie nie wierzę.
A to czerwone okrągłe coś tam gdzie powinny być oczy, to dlaczego powstało? Wygląda jak rozdziawione usta.
Co to niby jest?
No #!$%@? że słaba jakość, ale czegoś takiego jeszcze jak żyję nie widziałem. Takich zniekształceń. Zastanawia mnie jak mogły powstać. Np. te "usta".
To wygląda jak usta a nie oczodół.