@Beszczebelny: ropa ponad 100$, dolar też roczne maksima, to było do przewidzenia tydzoeń temu, dlatego nasi starzy Janusze kupowali do pełna. Zanim w tv były pierwsze obrazki info ja juz ojcu kazałem jechac na stacje bo rano ostro wystrzelila ropa i dolar, nawet nie wiedzialem ze wojna jest, bo to pierwsze sprawdzilem :D
@Beszczebelny: Fota ze Ślężnej nie? Też jak przejeżdżałem to się lekko zdziwiłem. Niedaleko na Omedze dwa dni temu 95 była za 5,69 to z dnia na dzień podskoczyła na 5,89. Dzisiajszej ceny nie widziałem, ale pewnie zakładając taką tendencję wzrostu to pewnie już 6 wisi na tablicy.
@Beszczebelny Centrum miasta. Dziś w miejscowości Ruciane-Nida, nasz mazurski wypizdow cena taka sama na diesla nawet grosz wyżej. Gdzie tu jest po porostu bieda. Ręce opadają
Dzisiajszej ceny nie widziałem, ale pewnie zakładając taką tendencję wzrostu to pewnie już 6 wisi na tablicy.
@Domciu: jak zobaczyłem to na Ślężnej to pojechałem na Omegę do pełna zatankować za 5.96 eh :D
@Pafnucek: widziałem parę dni temu właśnie na a4 na Citronex po 6.59, to dzisiaj już 7 mogło zahaczyć
@Domciu: o 5 rano na Ślężnej było 5,99
źródło: comment_1646294138xKqzE4J2L2m4iW9iG2YHD9.jpg
PobierzRopa jest 2x droższa niż rok temu i zbliża się do historycznych maksimów.
źródło: comment_1646294243hAUzeOL6HiagwJ1qj4q7B3.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@efceka: O kurde :D
A w dniu inwazji o 11 tankowałem jeszcze za 5.39
źródło: comment_1646295545XAymRc87JdI7XlDOlKlpDD.jpg
Pobierz