Aktywne Wpisy
ja #!$%@? jak ja kocham zycie wlasnie pije sobie drinka w domu, kon zwalony, najedzony pitcom z dagrasso. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie rzeczy o silowni na youtube, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kon zwalony wiec zero potrzeb zero testosteronu nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kon zwalony. Pozdrawiam
#pasta
#pasta
PozdroMleczny +141
Rezolucja zawiera potępienie specjalnej operacji wojskowej Rosji, decyzję o zwiększeniu gotowości sił odstraszania, a także wezwanie Moskwy do natychmiastowego zaprzestania działań wojennych. Dokument nie jest prawnie wiążący
Za przyjęciem rezolucji przez Zgromadzenie Ogólne poparło 141 państw, przeciw głosowało pięć państw, w tym Rosja, Białoruś, Syria, Korea Północna i Erytrea. 35 krajów wstrzymało się od głosu, m.in. Chiny, Indie, Kazachstan, Pakistan, Kuba i inne.
Szczegóły głosowania
Białoruś, Korea Północna, Erytrea, Rosja i Syria głosowały przeciw.
Wstrzymujące się - Algieria, Angola, Armenia, Bangladesz, Boliwia, Burundi, Republika Południowej Afryki, Chiny, Kongo, Kuba, Salwador, Gwinea Równikowa, Indie, Iran, Irak, Kazachstan, Kirgistan, Laos, Madagaskar, Mali, Mongolia, Mozambik, Namibia, Nikaragua, Pakistan, Senegal, RPA, Sudan Południowy, Sri Lanka, Sudan, Tadżykistan, Uganda, Tanzania, Wietnam, Zimbabwe.
Azerbejdżan, Burkina Faso, Kamerun, Eswatini, Etiopia, Gwinea, Gwinea Bissau, Maroko, Togo, Turkmenistan, Uzbekistan, Wenezuela nie głosowały na zakończenie głosowania.
Z byłych republik ZSRR za rezolucją głosowały Ukraina, Gruzja, Mołdawia, Estonia, Łotwa i Litwa.
Rezolucja zawiera potępienie specjalnej operacji wojskowej Rosji, decyzję o zwiększeniu gotowości sił odstraszania, a także żądanie natychmiastowego zaprzestania działań wojennych przez Rosję. Wśród współsponsorów rezolucji są Stany Zjednoczone i Ukraina, dołączyło do nich około stu kolejnych krajów. Rezolucje przyjęte przez Zgromadzenie Ogólne ONZ nie są wiążące. Stały przedstawiciel Federacji Rosyjskiej przy ONZ Wasilij Nebenzya wskazał, że rezolucja ta nie przyczyni się do zaprzestania działań wojennych.
#swiat #europa #onz #ukraina #rosja #bialorus #wojna
@contrast: mocny sojusznik - Erytrea ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z tego co czytałem to chcą wywalić ruskich z ONZ, ale nie wiem, czy można wierzyć rosyjskiemu ministerstwu spraw zagranicznych ( ͡° ͜ʖ ͡°)