Aktywne Wpisy
Historycznygagatek +221
Wiecie co jest najgorsze? Chęć niesienia dobra w tym parszywym życiu i wielka, twarda pięść obcych ludzi na mojej gębie.
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Atreyu +447
#korwin #wojna #ukraina
@JanSebastianCadillac: tak, mówią też że by spieprzali i nie bronili kraju a teraz każdy za dostępem do broni, wydatkami na wojsko i każdy patriota.
Moralność etapu, większość nie ma poglądów tylko jest chorągiewkami i myśli jak inni.
@JanSebastianCadillac: Tak było przed tą wojną. Teraz wykopki kochają martyrologię.
@JanSebastianCadillac: czy ty właśnie porównałeś powstańców warszawskich co to na czołgi z kijami biegli do armii ukraińskiej która n--------a rakietami odpalanymi z dronów i ma wsparcie całego cywilizowanego świata?
@Teutonic_Reich: za 50 lat ludzie będą pisać że ukraińcy to debile byli, po co się bronili.... Bo nowe pokolenie nie będzie znało realiów sytuacji jak wykopki o powstaniu.
To nie jest to samo, bo powstanie było przegrane od początku i nie miało sensu, bo nie chodziło o wyparcie okupanta, a jedynie zadanie mu ciosu.
Natomiast dzisiaj bije się cała Ukraina, która walczy o to, aby nie być okupowaną.
Komentarz usunięty przez autora