Wpis z mikrobloga

Jestem #!$%@? turbo-debilem.... Byłem w związku z najzajebistszą dziewczyną jaką kiedykolwiek w życiu miałem i wydawało mi się że to już jest to..Ustawiłem sobie całe życie pod nią, uważałem że to moja przyszła żona/ tak się zachowywałem / nadawałem w związku za dużą presję i.. #!$%@?ło mi się :( zrobiłem błąd który już raz w życiu zrobiłem i teraz widzę jakim jestem debilem gdy dziewczyna mnie znienawidziła... W poniedziałek mnie kochała a dziś nienawidzi..

#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zalesie
  • 8
W poniedziałek mnie kochała a dziś nienawidzi..

Myśl logicznie, to niemożliwe. Nigdy cię nie kochała, kocha sama siebie co najwyżej, a w tobie wzbudziła poczucie winy i uwierzyłeś, bo niska samoocena :) Zwykła manipulatorka żerująca na naiwności tych co chcieli kochać i teraz nazywają to "zbyt dużą presją". No jasne, presją, by nie zdradzała, nie miała kontaktów i zdjęć z ex, jasna sprawa. Nie zachowuj się jak uległy pies tylko pogardź nią
@comamtuwpisac: i co z tego? Będzie kolejna, wyluzuj typie
Po co ja wynosisz na piedestał? Co poruchales to twoje, w końcu byłeś w związku, wyciągnij wnioski na przyszłość i nie popełniaj tych samych błędów

A może już dałeś toksykowi wmówić sobie poczucie winy?