Wpis z mikrobloga

Tego się nie spodziewałem, chińska propaganda na ruskich telegramach xD to wiadomość przetłumaczona:

Pozdrowienia. Jestem prostym miastem Twer w Iwan. Rozważ specjalną operację niedźwiedzia północnego przeciwko śwince. Musimy uścisnąć dłoń z pojednaniem i jak najszybciej dołączyć do zarządu Prezes Xi jest kompetentnym liderem. Główny filozof i umysł świata. Wysokie, gęste włosy. Życie ze złodziejem botoksu, krótkie nogi, łysa głowa - drogie sklepy, dużo zakazów, puste żołądki. „Życie z Towarzyszem Xi” to worek pełen ryżu, kocia żona pełna dzieci. Silny przemysł samochodowy, bogata gospodarka, ogólny globalny wzrost i dobrobyt.

#ukraina #telegram #rosja #wojna
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cesarz_Nieruhato: @Brazylia: tutaj oryginalny tekst:

Приветствие. Я простой Иван город Тверь. Считай специальный операция северный медведь против поросёнок ошибка. Нам нужно как можно скорее пожать рука примирение и присоединиться под правление Председатель Xi - это грамотный лидер. Главный философ и ум в мире. Высокий рост, густая шевелюра. Жить с вором ботекса, короткими ногами, лысый голова - дорогие магазины, много санкция запрет, пустые желудки. «Жизнь с товарищем Xí »
  • Odpowiedz
@a665321: z DeepL:

Pozdrawiam. Jestem po prostu Iwanem z miasta Twer. Rozważmy operację specjalną "Północny niedźwiedź" i wykorzystanie błędu. Musimy jak najszybciej podać sobie ręce w sprawie pojednania i dołączyć do zarządu przewodniczącego Xi, który jest kompetentnym przywódcą. Najwybitniejszy filozof i umysł świata. Wysoka postura, krzaczaste włosy. Życie ze złodziejem botoksu, krótkie nogi, łysa głowa - drogie sklepy, mnóstwo zakazów sankcji, puste żołądki. Życie z towarzyszem Xí' to worek pełen
  • Odpowiedz