Aktywne Wpisy
Funcfotek +1
ZenujacaDoomerka +11
Codziennie pokazuje mi się te durne wpisy czy kobiety wolą być same w lesie z niedźwiedziem czy mężczyzną i oczywiście wybierają niedźwiedzia. Faceci zawsze w komentarzach się prują, że przecież niedźwiedź zabije, że przecież ich nie interesuje krzywdzenie kobiet itp
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić
Ile według was powinna mieć kawalerka tak żeby dało się w niej normalnie żyć? Sytuacja życiowa i materialna spowodowały, że dopiero w wieku 30 lat będę kupował mieszkanie. Nie mam pełnej sumy lecz będę posiłkować się kredytem. Czy zakup kawalerki 28m2 ma sens czy jest to klitka gdzie nie da się żyć? Do teraz mieszkałem w pokoju 6m2 więc proszę o rozsądne podejście do tematu XD
#nieruchomosci #kawalerka
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #621d290228281fd8e1c52144
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
@AnonimoweMirkoWyznania: za dużo wykopu
Dość komfortowo, można nawet z partnerką mieszkać na luzie.
Ale dziecko już odpada.
Polecam ustalić sobie jako priorytet przy wyborze mieszkania, by było przewiewne - czyli nie miało okien tylko z jednej strony.
Najlepiej by miało okna w rozkładzie:
- bok + tył/przód
- tył + przód
Jeżeli wybierzesz mieszkanie z oknami z jednej strony, możesz mieć mega problem
Dla mnie w ogóle kawalerka się nie nadaje i nie ma sensu zakup. Absolutne min. to dwa oddzielne pokoje oraz 55m.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua