Aktywne Wpisy

TSR44 +279

damianooo8 +8
#zwiazki #kiciochpyta #rozowepaski #niebieskiepaski #malzenstwo
Czy własną żonę można zgwałcić? W sensie czy prawnie jest to tak zaklasyfikowane? Jeśli mam żonę a ona odmówi współżycia, wtedy ja ją do niego przymuszę siłą, to czy to jest prawnie uznane jako gwałt?
Pytam serio. Bo mi ta kwestia kompletnie umknęła ze świadomości. Jak jeszcze chodziłem do kościoła to pamiętam że kościół katolicki zabraniał kobietom odmawiania współżycia.
Czy własną żonę można zgwałcić? W sensie czy prawnie jest to tak zaklasyfikowane? Jeśli mam żonę a ona odmówi współżycia, wtedy ja ją do niego przymuszę siłą, to czy to jest prawnie uznane jako gwałt?
Pytam serio. Bo mi ta kwestia kompletnie umknęła ze świadomości. Jak jeszcze chodziłem do kościoła to pamiętam że kościół katolicki zabraniał kobietom odmawiania współżycia.
źródło: sofa-couple-scaled
Pobierz

W ukrainie w 2020 roku studiowało ponad 80 tysięcy studentów zagranicznych(patrząc na trend w 2022 pewnie było ich jeszcze więcej), rozkład państw z jakich pochodzili na obrazku poniżej.
Źródło: https://web.archive.org/web/20220205152116/https://studyinukraine.gov.ua/en/over-80-thousand-students-from-158-countries-study-in-ukraine-presented-statistics-on-foreign-students-in-ukraine/
#ukraina #wojna
źródło: comment_16460666934AXty0NbOAL3DzB55iF1Ba.jpg
PobierzNie, snujesz domysły z dupy. Nigeryjski minister spraw zagranicznych był w kontakcie z polskimi władzami, tak samo indie wysyłają swoich ministrów do państw graniczących z ukrainą w celu nadzoru ewakuacji ich obywateli.
A nawet jakby tego nie zrobili to nie jest powód do tego aby zatrzymywać tych ludzi na granicy.
Tu masz nawet screen z Facebooka z ambasady Bangladeszu, już 25 lutego o północy (czyli dogadywali to już 24 lutego) informowały swoich na Ukrainie, że dogadani są z Polską. Pakistan, Indie i inne kraje też się dogadały i ustaliły wszystko
źródło: comment_1646067046lMQMamY1LKgfL0lAhEVBUZ.jpg
Pobierz1. starasz sie dostac do konsulatu i wrocic do domu
2. zaraz po przekroczeniu granicy napadasz na sklep monopolowy z nozem.
Nie mowie tutaj ze wszyscy nie ukraincy ktorzy przeszli przez granice sa
To nagranie z Medyki nie wyglada jak atak Paniki: Nagranie
Przy czym maja pod dostatkiem pomocy, ta osoba nie wchodzi i nie pyta o pomoc.
Plus na panikujacych studentow nie sprowadzali