Aktywne Wpisy
archubuntu +142
Żałosna jest ta lewica. Koleś niemal nie stracił całej swojej kariery, na rzecz poglądów, których nawet nie wygłosił. Człowiek cywilizowany w takiej sytuacji odczuwa empatię i uważa taką sytuację za niesprawiedliwą. A lewica co? "Sam sobie winny", "Mógł tam nie iść", "I bardzo dobrze". Najwyraźniej dla tej zdegenerowanej moralnie grupy, cel uświęca środki i jak ktoś postronny traci dorobek życia, to kij z nim. Oczywiście nie przeszkodzi im to w innej sytuacji
mirko_anonim +15
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mój jeszcze obecny niebieski rozgląda się za lepszą opcją opcją. Nie ważne skąd wiem, niestety jest to pewne. Mam ochotę napluć mu w twarz, za to że nie ma w sobie na tyle uczciwości, żeby zakończyć sprawy między nami. Wykopki piszą, że baby są hipergamiczne, a z chłopami nie jest lepiej. Oddasz mu serce na dłoni to kopnie cie w dupe i pójdzie szukać atencji u niedostępnych szonów. Serce
Mój jeszcze obecny niebieski rozgląda się za lepszą opcją opcją. Nie ważne skąd wiem, niestety jest to pewne. Mam ochotę napluć mu w twarz, za to że nie ma w sobie na tyle uczciwości, żeby zakończyć sprawy między nami. Wykopki piszą, że baby są hipergamiczne, a z chłopami nie jest lepiej. Oddasz mu serce na dłoni to kopnie cie w dupe i pójdzie szukać atencji u niedostępnych szonów. Serce
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link