Aktywne Wpisy
Pshemeck +9
Ten tag #przegryw to robienie sobie jaj prawda? Bo jako wychowany w najgorszej dzielnicy najgorszego miasta w Polsce nie za bardzo wiem o co wam #!$%@? chodzi. Dziewczyny nie chcą się ruchać? No to ich wina czy wasza? Nie moja wina że reprezentujesz sobą tylko i wyłącznie porażkę. Serio, określać się jako przegryw to totalne nieporozumienie. Pamiętaj "Każda potwora znajdzie swojego amatora" Widocznie jesteś tak strasznie #!$%@? że nawet dziwka Ciebie nie
Stichija +5
Jesteście dzisiaj trzeźwi?
Mam wrażenie, że on nie wie o wszystkim, co się dzieje. Że informują go tylko częściowo.
Wysłali młodych gnojków w starym sprzęcie niby na ćwiczenia, często bez dowództwa, Putinowi wmówili, że jak ci ćwiczyli to Ukraińcy zaatakowali pierwsi. Wybrali datę, żeby pasowało do Putina i jego chorych ambicji przywrócenia ussr. I ten sobie żyje tak w tym przekonaniu odpowiadając coraz bardziej oderwanymi od rzeczywistości informacjami (vide dzisiejszy atom albo nie czesniejsi narkomani i neonaziści). Cały świat #!$%@? na Putina, sankcje za sankcjami, demolka gospodarki, ruscy Kowalscy zaczynają się #!$%@?ć, kraj na skraju bankructwa już niebawem. A on myśli, że to cały świat napadł na nich, bo taki ma przekaz od wierchuszki.
Może generalicja ma ochotę usunąć czubka z fotela, a z powodu jego paranoi, ostrożności i dobierania ludzi zwykłe sposoby, jak pomoc w samobójstwie nie były do zrealizowania.
Słuchając jego wypowiedzi to albo sam zaczął wierzyć w swoją propagandę albo jw.
#teoriespiskowe #putin #rosja
Takie luźne myśli.
@semperfidelis: Boję się tylko jakiego sk*rwysyna mają na miejsce Putina