Aktywne Wpisy
frugASS +236
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirki, potrzebuję waszej perspektywy. Jestem różowym paskiem i chciałabym zacząć szukać faceta ale coś mnie blokuje. W dzieciństwie byłam wyśmiewana z powodu biedy i zbieractwa mojej matki. Ja teraz zarabiam całkiem dobrze, zbieram na wkład własny i obecnie wynajmuje sama mieszkanie.
Problem w tym, że mieszkanie to trochę standard PRL. Nie chcę go zmieniać bo to świetny deal, a teraz oferty z takim samym standardem to ponad
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirki, potrzebuję waszej perspektywy. Jestem różowym paskiem i chciałabym zacząć szukać faceta ale coś mnie blokuje. W dzieciństwie byłam wyśmiewana z powodu biedy i zbieractwa mojej matki. Ja teraz zarabiam całkiem dobrze, zbieram na wkład własny i obecnie wynajmuje sama mieszkanie.
Problem w tym, że mieszkanie to trochę standard PRL. Nie chcę go zmieniać bo to świetny deal, a teraz oferty z takim samym standardem to ponad
Bo tak to łatwo obejść ograniczenia, realizując wszystkie loty zagranicznymi liniami ( ͡° ʖ̯ ͡°)
https://www.flightradar24.com/THY5MQ/2af52fc8
#ukraina #lotnictwo #flightradar24 #rosja
Komentarz usunięty przez autora
no widzę, że Turkish Airlines, więc w takim razie to wszystkie trasy mogą być utrzymane innymi liniami lotniczymi ¯\_(ツ)_/¯
@MojHonorToWiernosc: technicznie chyba do zrobienia, kraj mówi "przez nas nie ma tranzytu do xxx", jeżeli jakaś linia powie "lecimy do yyy" a w faktycznie poleci do xxx, to dostaje bana