@ZjemCiKolege: zobaczymy podsumowanie rano pewnie znowu zgarneli obsranych nastolatkow, ktorzy mysleli ze sa nadal na bialorusi bo im zabrali telefon na poczatku cwiczen
@WodaOaza: no dzisiaj byl wysyp takich gnojkow kazdy jeden zlapany niby nie czail, ze ich wypchneli z cwiczen na ukraine ofc ja im nie wierze ( ͡°͜ʖ͡°)
@nietrolluje: Czytałem, że oni od 3 miesięcy nie mają telefonów. Przez taki czas zero kontaktu z rodziną. Jakieś ruskie matki założyły fp i pytają gdzie ich dzieci. Nie ma się co dziwić, że morale u ruskich są na tak miernym poziomie xD
@nietrolluje: Widziałem na reddicie filmik jak zaprawiają żołnierzy do boju - przy użyciu siły i szantażu. Tam panuje straszna dyktatura. Protestanci są pozbawiani wolności i pewnie część zabijana dla przykładu ¯\_(ツ)_/¯
edit: Ofc. dodatkowo są zaprawiani alkoholem i narkotykami, jedzenia przecież nie potrzebują xD
#ukraina
pewnie znowu zgarneli obsranych nastolatkow, ktorzy mysleli ze sa nadal na bialorusi bo im zabrali telefon na poczatku cwiczen
ofc ja im nie wierze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
oni serio taka taktyka chcieli podbic ukraine? XD
edit: Ofc. dodatkowo są zaprawiani alkoholem i narkotykami, jedzenia przecież nie potrzebują xD