Aktywne Wpisy
Joxek +9
Budżet dokładnie 294.000 zł. Co można kupić w #krakow #nieruchomosci jeżeli chodzi o budownictwo max 5 lat ( #kredythipoteczny nie wchodzi w grę) Jaki metraż i osiedla polecacie? Najlepiej 3 pokoje
KROKOxCZOKO +186
Pojechalem z kolegami na MĘSKI WYJAZD, miałem podejrzenia, źe jeden z nich to wykopek, ale nie sądziłem, że to taki, co siedzi na GŁÓWNEJ, co robiç? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
1. Wynegocjujemy ponad 300 mld złotych w budżecie UE na lata 2014–2020 na nasz program inteligentnego rozwoju, który wesprzemy kolejnymi 100 mld złotych środków własnych.
2. Płace sfery budżetowej, zamrożone ze względu na kryzys, zaczną ponownie rosnąć. Podobnie jak konsekwentnie zwiększyliśmy płace nauczycieli, będziemy sukcesywnie podnosić wynagrodzenia innych ważnych społecznie grup zawodowych, zaczynając od nauczycieli akademickich i policjantów.
3. Do 2013 roku wprowadzimy rozwiązania gwarantujące Polsce wysokie przychody z wydobycia
Komentarz usunięty przez moderatora
@Ryu: @cyklista: Patrzyliście do działów gospodarka i administracja? Jest tam napisane(tak jak w każdym podrozdziale). Nie jest tego dużo ale nie jest tez tego mało. Platforma nie podpadła mi tak jak Ruch
@RT_NR: Człowieku robisz się naprawdę irytujący, nie możesz napisać normalnego komentarza, zamiast wszędzie umieszczać hasła w stylu "stek bzdur"? Rozumiem, że dla Ciebie jedyną słuszna opcją jest JKM, a każda inna to zło, nawet jakby się tylko w jednej kwestii różniła od JKM. To jest właśnie wasz problem
Słyszałeś obietnice Tuska z 2007 ? Ile z nich zostało spełnionych ? Mogę już nawet uwierzyć w program SLD, bądź PiS, lecz Platformie za nic nie uwierzę !
Bo masz słabą pamięć :P PO nie była gorszym rządem od LSD i PIS.
Nie była też na tyle dobrym rządem jak się reklamowała.