Aktywne Wpisy

Wink +31
Widziałem wątek na reddicie gdzie ktoś szukał podobnych gier #expedition33 (chodziło o emocje, zwroty akcji, postacie które można polubić) i zaczęła się wyliczanka soulslike'ów i jRPGów.
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
źródło: image
Pobierz
Logan00 +225
czerwiec 2006, zakończenie gimbazy #nostalgia
źródło: 1000008807
Pobierz

Masa darów w postaci jedzenia, ubrań, kocy, innych produktów pierwszej potrzeby . Ludzie pomagają masowo sami z siebie . Bez nawoływań polityków, celebrytów czy innych takich . Po prostu chcemy pomóc
Takim właśnie narodem jesteśmy . Nie takim jak nam próbuje się wmówić na każdym kroku
#wojna
#ukraina
#polska
Pomagamy selektywnie i gdyby Ukraińcy wyznawali w większości islam to na wykopie każdy czekałby na ich smierć. Niestety taka prawda, nie lubimy obcych a taki Ukrainiec to prawie swój
Powiedzieć że to hipokryzja to jakby nic nie powiedzieć" Tak dokładnie i możesz mnie nazywać hipokryta jak chcesz nie przeszkadza mi to wogóle. Bo fakty są takie że wśród ciapakow to jednostki są normalne. A wśród Polaków i Ukraińców to jednostki są z-----e mam na myśli morderców gwałcicieli itp.
Cholera, nie wiem co się stało ale wzruszyłem się, strasznie mnie ruszyło jak wiele dobra i współczucia jest w ludziach.
Chyba nie mam jak żeby samemu cos zrobić, udostępniłem grupę na FB. Ale czuję ogromną dumę z innych.
Polacy prawdziwym uchodźcom zawsze pomogą.
Wczoraj przekazaliśmy dla ukraińskiej rodziny worek ubrań, pościeli, zabawek i innych rzeczy dla dwuletniej dziewczynki bo uciekli z domu tak jak stali.
A ludziom użytym jako element wojny hybrydowej na białoruskiej granicy mogę tylko pokazać załadowaną b--ń.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Przeczytaj jeszcze ze trzy razy, może zrozumiesz.
Albo na w razie co powtórzę - boli dupka, że to nie ciapaty książę, a Svietlana z dzieckiem.
Jest coś o nieprzyjmowaniu Ukrainki?