@PogromcaUP: nie platynuje gier nigdy, wiec tylko złotko, ale rzadkie i bardzo dobrze przeze mnie wspominane, bo przy Broforce ogrywanym z kumplami na kanapie niejedna flaszka pękła i ostro nameczylismy się przy ostatnim bossie na hardzie.
@PogromcaUP Moja najdłuższa platyna to rdr2 - zajeła naprawdę mnóstwo czasu ale to była czysta przyjemność Najtrudniejsza to chyba sekiro ale ogólnie jestem dumny ze splatynowania całej kolekcji from software. Teraz czeka w kolejce Elden Ring :)
@Alcu: Mad Max sam w sobie jakoś nie był trudny w platynowaniu, trudnością w zdobyciu finalnego pucharka był fakt, że gra była z------a bugami i jak coś się z-----o to trzeba było zacząć od nowa, a twórcy Avalanche Studios wyłożyli lachę na graczy po zamknięciu serwerów gry, gdzie w grze single player potrzebowałeś dwóch trofeów multi xDDD. Pluję sobie w brodę, że nie udało mi się zdobyć platyny, no ale
Dostałam pracę (。◕‿‿◕。) Rok temu zarabiałam ledwie 3000 zł mimo że biegałam z jednego miejsca do drugiego. Od jakiegoś czasu jest 5000 zł a od maja będzie prawie 7000 zl乁(♥ʖ̯♥)ㄏ Może dla innych to niewiele ale dla mnie to duży postęp.
podoba mi się na tym windows 11 że jak się zawiesi explorator plików i się go ubije przez task manager bo nic innego nie da rady zrobić to wtedy znika pasek zadań, menu start, pulpit i wszystko
#gry #ps4 #ps5
źródło: comment_1645649972Xvm2W94Uq5PpC9NBMHnpxt.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1645651989yWgZdoKmTs5FtsbkXm95Ya.jpg
Pobierzźródło: comment_1645655661RwelD3BVyMxRJNrtOyK0fX.jpg
Pobierzźródło: comment_1645655816eebgpnlBNLxkcMivKfhiII.jpg
Pobierzźródło: comment_1645655845jtEXv7p3lwBkPrRkMu8KVT.jpg
Pobierzźródło: comment_1645656184X0DDydT5egfzcdaLulBtNP.jpg
PobierzMoja najdłuższa platyna to rdr2 - zajeła naprawdę mnóstwo czasu ale to była czysta przyjemność
Najtrudniejsza to chyba sekiro ale ogólnie jestem dumny ze splatynowania całej kolekcji from software. Teraz czeka w kolejce Elden Ring :)