Tytuł:Oczy z Rigela Autor:Roy Jacobsen Gatunek:literatura piękna Ocena: ★★★★★★☆☆☆☆ ISBN:9788366570290 Tłumacz:Iwona Zimnicka Wydawnictwo:Wydawnictwo Poznańskie Liczba stron:256 Nosz kurde. A było tak pięknie ლ(ಠ_ಠლ)
Z wyspy przenosimy się do powojennej Norwegii. Niby też jest sucho, chłodno, ale już nie tak klimatycznie. W trzeciej książce z serii niezłomna niezłomność Ingrid zaczęła mi już trochę przeszkadzać. Ale może to jakieś tam moje uprzedzenia. Było nie było sama burza myśli w głowie bohaterki jest świetnie opisana, jednak nie kupuję samej historii. Poprzednia część skończyła się w iście skandynawskim stylu i w sumie nie potrzebowała kontynuacji.
Średnia ocena z Wykopu: ★★★★★★☆☆☆☆ (6.0 / 10) (1 recenzji) Następne podsumowanie tagu: 2022-03-01 00:00 tag z historią podsumowań » W abonamentach:www.legimi.pl
@ali3en: Od "Współczesnej rodziny" albo nomen omen "Początków". Szarady to taka trochę liga sama w sobie, dosyć ciężka to była lektura, do dzisiaj mam po niej mieszane uczucia.
Tytuł:
Oczy z Rigela
Autor:
Roy Jacobsen
Gatunek:
literatura piękna
Ocena: ★★★★★★☆☆☆☆
ISBN:
9788366570290
Tłumacz:
Iwona Zimnicka
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Poznańskie
Liczba stron:
256
Nosz kurde. A było tak pięknie ლ(ಠ_ಠ ლ)
Z wyspy przenosimy się do powojennej Norwegii.
Niby też jest sucho, chłodno, ale już nie tak klimatycznie. W trzeciej książce z serii niezłomna niezłomność Ingrid zaczęła mi już trochę przeszkadzać. Ale może to jakieś tam moje uprzedzenia. Było nie było sama burza myśli w głowie bohaterki jest świetnie opisana, jednak nie kupuję samej historii. Poprzednia część skończyła się w iście skandynawskim stylu i w sumie nie potrzebowała kontynuacji.
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
#bookmeter #ksiazki #czytajzwykopem #literaturapieknabookmeter
Średnia ocena z Wykopu: ★★★★★★☆☆☆☆ (6.0 / 10) (1 recenzji)
Następne podsumowanie tagu: 2022-03-01 00:00 tag z historią podsumowań »
W abonamentach: www.legimi.pl