Aktywne Wpisy
Czy jest jakiś sposób na durną starą babę z bloku która karmi gołębie przed blokiem? CHLEBEM. Codziennie o 8.10 rano. Na wiacie śmietnikowej są znaki, że nie można, bo kurna szczury się robią, gadałam z tą babą 3 razy, pierwszy miło, że proszę nie karmić gołębi no bo szczury itp... Drugi i trzeci już się w-------m, baba stwierdziła że ma to gdzieś " to prosze se dzwonić do współdzielni". Problem w tym,
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam dość mojego męża. Nie da się z nim żyć.
On chce nas puścić z torbami!
- światło nie zgaszone, jak pytam "dlaczego", to mówi, że zaraz tam wraca albo, ze myślał, że zaraz wraca i potem świeci się dla nikogo przez godzinę.
Mam dość mojego męża. Nie da się z nim żyć.
On chce nas puścić z torbami!
- światło nie zgaszone, jak pytam "dlaczego", to mówi, że zaraz tam wraca albo, ze myślał, że zaraz wraca i potem świeci się dla nikogo przez godzinę.
Mirki. Potrzebuję trochę waszego narzekania.
Zbieram się za wyposażenie kuchni i ze sprzętu będę kupował.
Zmywarkę, piekarnik, lodówkę z zamrażalnikiem ok 175cm oraz płytę gazową.
Chciałbym wiedzieć jakich marek oraz jakich modeli szczególnie unikać podczas wybierania sprzętu. Jeśli ktoś odradza np. Samsunga niech wskaże, jaki to rodzaj sprzętu komputerowego oraz co do wpływa na negatywną opinię.
A może coś polecacie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ogólnie zmywarka oraz piekarnik nie muszą być wysokiej klasy, bo będę używał sporadycznie.
Już mnie to interesuje,
Gdyż te sprzęty też kupię,
Podobnież zmywarka bosha,
Jest najlepsza - nie
@Wygryw_pospolity: nie kupuj za małej zmywarki, jak przyjdzie myć ruszt z piekarnika, jakiś bardziej upierdliwy a większy element z kuchni, będziesz żałował.
sprzętów nie doradzę, miałam z Amica lodówkę i kuchenkę, dobrze się sprawowały. Teraz mam samsunga lodówkę i też ją lubię. Generalnie wydaje się, że te sprzęty, jeśli nie noname, mają zbliżoną jakość i funkcjonalność w swojej grupie cenowej.
Polecam piekarnik wysoko
No ok
Się dorobił złodziej.
Piekarnik niestety musi być pod blatem. Ogranicza mnie metraż kuchni i kijowe umiejscowienie drzwi oraz okna
@huggus: wiem, ale on jest zwyczajnie krótszy i gorzej myje.
Lodówkę mam LG. Są spoko i ciche. Pod uwagę brałem też bosche ale odpuściłem.
Piekarnik-jak szukałem info to mi wszędzie radzono że "cokolwiek byleby miał pyrolizę i teleskopowe prowadnice". Reszta bajerów zbędna (i dodatkowo kosztuje),