Aktywne Wpisy
matihax +173
Kto takie gówno wpuszcza na publiczną drogę? Nawet by nie zauważył wybiegającego dziecka na drogę. Jako ojciec trojaczków powinno się to zezłomować na koszt kierującego.
Gardzę blachosmrodziarzami.
#patologiazewsi #polskiedrogi #samochody
Gardzę blachosmrodziarzami.
#patologiazewsi #polskiedrogi #samochody
badreligion66 +263
#pracait #it #korposwiat
@Whiskeyjack29: Ja tam nikogo nie wysmiewam, ale to jednak jest troche naiwne myslenie ze ktos kto np 10lat pracowal w magazynie, nigdy nie pracowal w duzej rozprzestrzenionej organizacji bedzie mial obycie jak poruszac sie w takim srodowisku po 6 tygodniowym kursie. I mowie tu przeciez o rzeczach
@borjaki: Otóż to (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Malkof: no to by się to zgadzało 8-10k pln netto na fakturze to jest spoko stawka. Tylko na wypoku każdy ma 15k eur netto.
Komentarz usunięty przez autora
@borjaki: # programista15k to według wypokowych ekspertów 15k eur/usd netto ('nie zarabia się w talonach na balon' i 'nie mierzy się długości przyrodzenia z kręgosłupem'). Sorry nie ja wymyślam te zasady.
Teraz powoływanie
Co do tego to się zgodzę. Nawet zarabiając w polsce 20-30k to nadal dla mnie nie klasa średnia. O zachodniej klasie średniej nawet nie wspominając.
Niestety prawda taka, że w Bolzdze ludzie są
No... Może oprócz ZUSu XD
Pozostają jakieś małe firmy w których programiści siedzą na tyłku od 10-15-20 lat ale oni nie zbliżają się do połowy mediany wynagrodzeń.