Aktywne Wpisy
jakie lubicie zwierzątka
iquiet +13
Wyobrażacie sobie, że macie (jakimś cudem) dziecko i dziecko w szkole musi zaprezentować zawód wykonywany przez rodzica?
Mi pierwsze co przychodzi do głowy to, to (gdybym był ojcem) że (ja) tato jest nikim i nie ma co przestawić dziecko. No bo co, powie, że pracuje na magazynie i układa kartony?
Nawet glupioby mi było „pochwalić” się dziecku gdzie pracuje i przy czym robię..
#przegryw #pracbaza
Mi pierwsze co przychodzi do głowy to, to (gdybym był ojcem) że (ja) tato jest nikim i nie ma co przestawić dziecko. No bo co, powie, że pracuje na magazynie i układa kartony?
Nawet glupioby mi było „pochwalić” się dziecku gdzie pracuje i przy czym robię..
#przegryw #pracbaza
Curious ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#neuropa #4konserwy #pieklomezczyzn #pieklokobiet #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
@gotiman13: Sam ze sobą?
@gotiman13: Natomiast osoby trzecie nie mają prawa do decydowania o tym czy osoba X będzie podtrzymywać przy życiu osobę Y - a więc nikt nie ma prawa zmuszać kobiet do podtrzymywania przy życiu płodu - tym bardziej, że płód osobą nie jest. Liczy się przede wszystkim autonomia cielesna kobiet. Na wycinanie sobie nerki
@ziumbalapl: bo?
@gotiman13: W pewnym sensie tak - może skorzystać z banku spermy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak poważnie - to kobieta przechodzi ciążę i poświęca zdrowie, więc o czym w ogóle mówimy? ;)
Bo to kobieta jest w ciąży i podtrzymuje płód przy życiu i wszystko zależy od jej dobrej woli? Bo jest rozwiniętym organizmem ze świadomością, w pełni sprawnym układem nerwowym, czy wspomnieniami, a płód jest człowiekopodobna papka? Gatunek tu gówno znaczy, potencjał również XD
To, że wykorzystane jest jej ciało i nie musi podtrzymywać płodu przy życiu - może płód ze
@gotiman13: Nic. Co ma być? Będzie chciała to dokona aborcji i tyle ¯\_(ツ)_/¯
A to już jest kwestia głupiego prawa - nie widzę związku z tematem aborcji na życzenie. Nie o tym tu rozmawiamy, nie licytujemy się na temat tego kto