Aktywne Wpisy
maxciekpl +402
Iudex +143
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Ta dysproporcja ukazuje cynizm kobiet i stoi w absolutnej sprzeczności z ich legendarną „empatią”. Myśląc, że ich to nie dotyczy, chcą was wysyłać na front mireczki.
Później się dziwić, że w tym społeczeństwie postępuje mizoginia. To już nie jest emancypacja - mężczyźni najwyraźniej muszą po prostu bronić swojej nadszarpniętej pozycji w społeczeństwie ¯\(ツ)/¯.
Wielokrotnie się z was śmiałem, przegrywy. Przepraszam - po prostu was nie rozumiałem.
#neuropa #4konserwy #bekazlewactwa #przegryw #bekazrozowychpaskow #rozowepaski #blackpill #konfederacja #wojna #ukraina
Ale tak na poważnie
Serio, po co kraść ludziom lata z ich życia. Akurat mężczyźni z mojej rodziny raczej słabo wspominają wojsko. I to też nie jest tak że na kobiety to nie wpływa - przykładowo, młode matki zostają same w domach
Komentarz usunięty przez moderatora
@Tywin_Lannister: 49% ankietowanych, to większość?
Zdecydowana większość facetów chce, aby kobieta miała prawo do aborcji.
49% (!) - czyli niech ci będzie - 1% do połowy i 2% do większości Polek chce powrotu ZSW.
Sugerowałbym więcej empatii dla drugiej płci.
@Tywin_Lannister: nie, nie rozumiem
Komentarz usunięty przez autora
@bootboi: No to mają problem, chcecie równych praw i wyzwolenia z patriarchatu to radźcie sobie same
Możesz próbować nawet najbardziej spektakularnej akrobatyki.
Z tych badań wynika jasno - mężczyźni są obecnie bardziej empatyczną płcią.
@Tywin_Lannister: a jakiekolwiek odniesienie do tego co napisałam? jakiś merytoryczny argument? na czym ta moja akrobatyka polega?
obawiam się, że poziom empatii się mierzy inaczej, niż sondażami na temat aborcji i służby wojskowej. ironiczne, że o empatii pisze ktoś, kto nienawiść do ponad 50% ludzi w Polsce uzasadnia jednym badaniem sondażowym na
@Tywin_Lannister: ??? xd